x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete gonflabile, declaraţii pe măsură. Dacă se abţineau, filosoafe rămâneau!

Vedete gonflabile, declaraţii pe măsură. Dacă se abţineau, filosoafe rămâneau!

de Dana Andronie    |    03 Ian 2013   •   17:37
Vedete gonflabile, declaraţii pe măsură. Dacă se abţineau, filosoafe rămâneau!
Sursa foto: Dragos Savu/Intact Images

S-au ocupat exclusiv de ambalaj, ca să nu observăm că în spatele imaginii nu se află nimic. Sunt doar nişte cutii goale pe care scrie vedete. Ştiu să şi vorbească, înainte sau în loc de a gândi. Ne oferă cu generozitate declaraţii pe care noi, cei care avem simţul umorului, le prezentăm în toată splendoarea lor. Le-am împărţit pe categorii, pentru a ne amuza pe deplin!    

Categoria “Gogoşi greu de înghiţit” li se potriveşte lui Liviu Vârciu şi Monicăi Gabor. Iată ce au declarat: “Când a venit Adelina cu divorţul la mine am făcut dragoste, plângeam şi ne iubeam. De aici tragem concluzia că pot să fac sex şi în condiţii de stres”; “Mr. Pink este ca dragostea vieţii mele, îmi este ca un frate. E mult peste dragostea de iubit, de aceea îl asemuiesc cu un frate”. Cine s-o mai înţeleagă pe Monica, frate? Ori e dragostea vieţii ei, ori e vorba doar de afecţiune ca-ntre frate şi soră? E clar, ori e una, ori e alta...

La “Gogoşi greu de înghiţit” a fost loc şi pentru Vadim Tudor: “Erau zile când aveam şi trei femei pe zi fără să fac un efort deosebit (...) A fost un sport pentru noi şi o distracţie, pentru că nu aveai altceva ce să faci. Şi organismul tânăr cere”. Ce festin amoros! Trei meniuri pe zi şi nici usturoi nu mânca, şi nici gura nu-i miroasea!

“Femeia e bună, calitatea e proastă. Dacă nu şi-a mai văzut fiica de patru luni înseamnă că această doamnă «Ling şi-mping» nu are nici o legătură cu mentalitatea de mamă” – şi-a expus Mădălin Voicu părerea despre Monica Gabor. Pentru această declaraţie l-am premiat şi l-am încadrat în categoria “Uns cu toate alifiile”. Tot aici s-a încadrat şi Cătălin Botezatu, care a mărturisit profund indignat: “Cei care se minunează că bărbaţii îşi dau cu cremă pe faţă sunt primitivi, poate retarzi”.
 
Busuioc e erou că s-a dus la BAC
La categoria “Adevărul fără silicoane” s-au înscris multe vedete: “Analfabetismul e marele pericol care pândeşte televiziunea următorilor ani”, a spus Dan Negru; “Tania e femeie adevărată, nu gonflabilă vorbitoare”, a constatat Mircea N. Stoian; “Cineva trebuie să rămână şi în tabăra burlacilor”, a recunoscut Dan Bittman; “E supărată că i-am luat bărbatul? Păi dacă nu eram eu era alta” – a declarat Anamaria Prodan despre fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf; “Prigoană nu m-a bătut niciodată cu pliciul (...). Dar ne-am bătut parte în parte” – a dezvăluit Adriana Bahmuţeanu; “Stau prost la capitolul femei! Ţin minte toate partidele sexuale pe care le-am avut” – a spus Mihai Mărgineanu; “Nu-i mai suport pe bărbaţi, nu le mai tolerez măgăriile” – a mărturisit Simona Traşcă. Cosmin Busuioc se consideră erou: “Eu zic că a fost un act de curaj să mă duc să dau BAC-ul, având în vedere clasa socială din care vin. Sunt un erou că m-am dus la BAC”. “E un talent şi o muncă de bun organizator să ţii femeile în frâu” – a recunoscut Radu Mazăre, iar Bianca Drăguşanu a tras concluzia: “Cătălin Botezatu e un pervers şi un duplicitar în toate sensurile”.

În categoria “Misiune imposibilă” s-a instalat comod Adriana Bahmuţeanu cu declaraţia: “E greu să-ţi imaginezi o Zână care îşi spală rufele în public” (se referea la confruntarea dintre Andreea Marin şi Adriana Nicolae). “Să vedem dacă oamenii sunt interesaţi şi de altceva, în afară de buci”, a spus 

Vladimir Drăghia, încadrându-se şi el perfect în această categorie. “Nu cred că pot alăpta, dar dacă destinul mi-o va cere, o s-o învăţ şi p-asta!”, a mărturisit Horia Brenciu. “Dacă Mihai o iubeşte pe Cruduţa ar trebui să se căsătorească, o ducem şi la biserică, o ducem şi la spovedanie. Nilă a salvat o oaie rătăcită, ea era o oiţă rătăcită, dar el a salvat-o”, a declarat Gigi Becali despre relaţia cu năbădăi dintre Mihai Nilă Costea şi Daniela Crudu. Ultima selecţionată la categoria “Misiune imposibilă” este Andreea Marin, care a declarat după incidentul cu Adriana Nicolae: “Nu am vreo reţinere în a rezolva prin divorţ o situaţie”.

Mai bine rrom decât gay!
Oglindă, oglinjoară cine e “cea mai/ cel mai sincer şi imperfect” din showbiz-ul românesc? “Am avut o glumă în care am zis că îmi place atât de mult de mine, încât vreau să trăiesc toată viaţa cu mine. Ştii cât de greu e să fiu Mihaela Rădulescu?”, a declarat vedeta după ce a fost premiată de Casa Regală. “Multe dintre femeile pe care le-am cunoscut de-a lungul timpului au ajuns într-o stare ce-mi provoacă un amestec de greaţă şi milă”, a scris Mihai Beandeac pe Facebook, fiind profund dezamăgit de câteva dintre fostele sale iubite, care “nu au un job şi singurele lor preocupări sunt reprezentate de cluburi, terase, piscine, cafenele, Mamaia, plajă, poze cu unghii, pantofi etc.”. Antonia a mărturisit foarte sincer că “Oamenii cred că sunt prostănacă, dar nu sunt”.

“Unii nu au succes la femei pentru că se chinuie prea tare. Trebuie să fii relaxat. Lasă femeia liberă, să se adape precum căprioara, pentru că se va întoarce la tine până la urmă... N-am treabă cu verigheta. Mie îmi place liber ca armăsarul”, a spus Adrian Enache. “În spatelele imaginii impecabile se ascunde o obsesie a mea vizavi de greutate”, a mărturisit Anca Ţurcaşiu.

“Trufia este păcatul cu care eu voi muri, mă voi duce cu el în mormânt, pentru că este ceva ce-mi place, disper după trufie. Îmi place luxul, îmi place aurul, lucrurile mari, dacă e o maşină mică eu nu merg cu ea, oile să fie mari, calul mare, totul să fie mare”, a mărturisit Gigi Becali. Dacă trufia e “imperfecţiunea” lui Gigi, Răzvan Fodor suferă că are “capul puţin prea mare pentru corpul meu”, iar Elena de la Mandinga a recunoscut că “Am sânii mici, am probleme cu tenul şi sunt destul de departe de o siluetă anorexică”.

Categoria “Vrabia mălai visează” e “populată” de Andreea Tonciu, care a declarat, după ce a fost ironizată în presă pentru forma nasului său: “Mă asemăn cu o divă!”. Urmează Nicoleta Luciu cu dorinţa sa: “Vreau ca la 70 de ani să arăt mai bine decât Sophia Loren”. Şi Viorica din Clejani mălai visează: “Aş vrea să arăt ca Bianca Drăguşanu. Pentru mine ea este Ileana Cosânzeana. Cred că orice bărbat normal de pe lumea asta şi-ar dori în dormitor o fată ca ea”.

La categoria “Sinceri şi neliniştiţi” a intrat pe primul loc Gina Pistol, care a spus: “Eu plâng şi la desene animate, cu happy end. Plâng şi la filmele porno”. Locul doi îi aparţine lui Viorel Lis: “Să vezi ce cafteală iei acasă! (...) Suntem împreună şi luăm decizii de comun acord. Îţi vei pune silicoane când sânii tăi vor atinge pământul (...) Hai Oana, treci acasă, hai să mergem”. Medalia de argint îi revine lui Mircea Solcanu: “E mai bine sa fii rrom decât gay, în ţara noastră”.

×