x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete in vacanta

Vedete in vacanta

26 Aug 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Cum sezonul estival se afla pe ultima suta de metri, starurile noastre au intrat in vacanta. Majoritatea prefera locurile exotice si costisitoare din strainatate.
CRISTIANA MITROI

Letitia Zaharia a fost impreuna cu prietenul ei in Maroc, o tara pe care isi propusese mai de mult sa o viziteze. "In Europa am tot fost, asa ca anul trecut am hotarat sa depasim granitele continentului. Vom ateriza in Marrakesh si ne vom descurca la fata locului", a spus ea inainte sa paraeasca tara. Nu este pentru prima oara cand prezentatoarea Observatorului de noapte din Antena a plecat in concediu fara sa aiba nimic fixat dinainte: rezervari de camera la hotel sau masa. Anul trecut, nehotarati fiind in ce directie s-o porneasca, prietenul ei a inchis ochii si a punctat cu degetul harta Europei. "Asa am ajuns in Olanda, o tara splendida, unde am vazut niste localitati pe care probabil le-as fi cautat saptamani intregi ca sa le descopar pe Internet", spune ea. Ce cumparaturi a facut in vacanta? Posete, pantofi, haine din piele si obiecte decorative pentru casa...

TAORMINA. Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu si-au luat si ei la revedere de la telespectatorii Antenei 1 pentru doua saptamani. Prezentatorii stirilor de la ora 17:00 au plecat in concediu, alegand o destinatie care incita la visare. "Taormina se numeste localitatea pe care am vizitat-o, se afla in sudul Siciliei si este considerata "perla" Mediteranei", a marturisit Andreea Berecleanu. "Abia asteptam sa vad aceasta zona a Italiei, pe unde au trecut nenumarate personalitati. Truman Capote, Salvador Dali, Vladimir Nabokov sau John Steinbeck sunt doar cativa dintre cei care si-au facut vacanta aici", ne-a spus bucuroasa Andreea. Dupa Sicilia, familia Zaharescu a mers si in Austria, in Alpi, intr-o localitate de langa Salzburg. Micuta Eva, fetita lor, este deocamdata prea mica pentru a merge intr-o calatorie atat de obositoare.

VENETIA. Dupa cum se stie, emisiunea ei, "Ora G", s-a mutat pentru cateva luni la Water Park de langa Otopeni. Chiar daca la emisiune atmosfera era una estivala, Gianina tot in Bucuresti a trebuit sa stea. De aceea, simpatica prezentatoare de la TVR 1 de-abia asteapta sa treaca vara ca sa intre si ea, ca tot omul, intr-un binemeritat concediu de odihna. Aceasta se va intampla insa abia peste o saptamana. Pentru ca in perioada aceea Litoralul romanesc o sa fie cam gol, Gianina s-a gandit sa-si petreaca vacanta undeva in strainatate. Prin urmare, ea a ales deja Venetia, desi sunt sanse sa se mai si razgandeasca, la cat de imprevizibila este.

MARMARIS. Oana de la K-pital a petrecut o vacanta de vis timp de opt zile in statiunea Marmaris, in Turcia, impreuna cu mai multi prieteni.

Pentru Oana a fost una dintre cele mai frumoase vacante, nu a avut parte de nici un nor, primind in schimb peisaje superbe si distractie din plin. "Opt zile a fost infim. As fi vrut sa raman acolo toata viata. Marmaris e o statiune superba, cu mare si munte, la un loc.

Viata de noapte este extraordinara, iar turcii sunt niste oameni extraordinar de deschisi si prietenosi." Oana a facut in Turcia tot ce se putea: a dansat turceste, a fumat narghilea si si-a desenat un mic tatuaj cu henna.

Dupa acest sejur, Oana s-a intors la programul sau obisnuit… cu ore de inregistrari in studio, repetii cu dansatorii si concerte.

PERSONALITATI

"Taormina se numeste localitatea pe care am vizitat-o, se afla in sudul Siciliei si este considerata "perla" Mediteranei. Abia asteptam sa vad aceasta zona a Italiei, pe unde au trecut nenumarate personalitati, precum Truman Capote, Salvador Dali, Vladimir Nabokov sau John Steinbeck" - Andreea Berecleanu

IMPRESII

"Marmaris e o statiune superba, cu mare si munte la un loc. As fi vrut sa raman acolo toata viata. Viata de noapte este extraordinara, iar turcii sunt niste oameni extraordinar de deschisi si prietenosi" - Oana K-pital

Steliana Sima canta la nunti

Interpreta de muzica populara nu prea mai are timp liber in ultima vreme. Si asta deoarece spectacolele si nuntile la care participa ii mananca tot timpul liber. Cel care o sustine insa este fiul ei, Catalin, care e si cel mai infocat fan al artistei. (Catalina Iancu)

CONDICA DE RECLAMATII

  • DANIEL CIOBANU DETESTA FITELE. Cel mai cunoscut manechin din Romania nu-i suporta pe cei care n-au cei 7 ani de-acasa. "Ce nu mi-a placut la mare? Oamenii! Am constatat ca lumea nu e educata. Dar asta nu numai pe Litoral, e o stare generala. Nu-mi plac cei care merg cu muzica data la maximum in masina, cei care fluiera dupa vreo domnisoara imbracata frumos, cei care folosesc cuvinte obscene. Si ma enerveaza cei care fac fite gratuite. De asemenea, nu-mi plac oamenii care nu stiu sa se comporte in societate si cred ca au numai drepturi, nu si indatoriri", ne-a declarat Daniel. (Catalina Iancu)

  • ROMICA TOCIU - SUPARAT PE ANGAJATII SAI. Chiar daca Romica Tociu se scalambaie, va rog sa ne credeti ca este doar o aparenta inselatoare. In realitate, olteanul este un om de afaceri versat care-si urmareste numai si numai interesul.

    Devenit proprietar de carciuma in statiunea Olimp, Romica si-a dat seama in scurt timp ca trebuie sa ai o mana de fier pentru a struni angajatii. Pe unul dintre chelneri l-a prins ca incarca nota de plata.

    Drept urmare, respectivul individ a facut cunostinta cu pumnul necrutator al artistului. De la acest incident, domnul patron a devenit mai sever cu subordonatii sai. Drept urmare, Tociu a adoptat tactica patronului nemultumit, chiar daca angajatii isi faceau treaba cat de cat in mod corect. (Horatiu Tudor)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden