x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete şi secrete "paranormale" rău!

Vedete şi secrete "paranormale" rău!

de Anca Stanescu    |    07 Dec 2008   •   00:00
Vedete şi secrete "paranormale" rău!

OAU! / Entităţi, tuneluri şi luminiţe-n cap(ăt)ul lor



Pentru că li s-a urcat celebritatea la cap şi le prăjeşte neuronii, multe vedete se cred dotate... cu capacităţi ieşite din comun. Poveştile lor de adormit raţiunea cuprind fantasmagorii de tot soiul.

Nu spune nimic concret, însă dă de înţeles că este mai tare ca Mama Omida. Cristina Rus susţine că a moştenit niscai puteri speciale de întors lumea cu susu-n jos chiar de la bunica ei. Ce anume a preluat nu dezvăluie, pu­nân­du-ne, probabil, la încercare capacitatea de a ghici. Noi punem pariu că deţine puterea de a hipnotiza. Mai ales spectatorii care continuă să vină la show-urile ei...

INTUIŢIE CU ZĂVOR(ANU). Există vreo temă care o face pe Oana Zăvoranu să peroreze mai ceva ca atunci când îşi ascute cuţitele prin faţa camerelor de luat vederi, o dată cu mama sa? Există! Atunci când povesteşte despre nemai­vă­zuta ei intuiţie, despre capacitatea ei de a-şi da seama de as­cun­zi­şurile sorţii, solista capătă o aură specială, care nu mai poate fi străpunsă de nimic. Frazele pătimaşe ce îi susură printre lipitori se răsucesc într-un discurs uşor de pornit şi imposibil de oprit. Ce să ne mai facem cu atâtea calităţi pe capul artistei bune la toate şi specialiste în nimic?

OPRIRE ÎN TUNEL. De de­parte arată bine. De aproape, mai că te-ai refugia într-un tunel, ca să n-o mai vezi. Dar, culmea!, Israela Vodovoz a intrat ea însăşi, mai de mult, într-un tunel mai special. Aflată într-o sală de operaţii, ea spune că a perceput o entitate luminoasă ce era cât pe-aci s-o transporte în "veşnicele plaiuri ale vânătoarei", vorba indienilor. Însă, pentru că drumul era cam lung, s-au oprit puţin la masa negocierilor. "Ţin minte că am rugat-o ca, dacă îmi poate reda 50% din ceea ce am fost eu înainte, să mă lase să mă reîntorc printre cei vii. Dacă nu, să mă ia cu ea. Apoi parcă am simţit această prezenţă rea­du­cân­du-mă la viaţă. Ulterior, medicul anes­tezist mi-a spus că m-a pierdut de două ori pe masa de ope­ra­ţie. La un moment dat însă o asistentă l-a anunţat că semnele mele vitale au crescut cu 50%. Atunci mi-am dat seama că acea entitate s-a îndurat de mine şi m-a reîntors printre cei vii", povesteşte sexagenara. Fiecare cu erorile lui...



O ŞORICUŢĂ. Oare râvna cu care citeşte cărţi ezoterice o fi burduşit-o pe Cosmina Păsărin de prea multa-i intuiţie? Sau reflexul de a-şi astupa ochii ca să nu audă zgomotul perturbator al lumii înconjurătoare? În orice caz, suntem convinşi că bruneta a prevăzut şi că va preda pornografie la o televiziune online şi că va ajunge, în cele din urmă, şoricuţă de bibliotecă. Oricum, bine că mai face economie la "abonamentele" de cluburi. Pentru că avea nevoie de intrarea într-o altă dimensiune, Oana Lis a regăsit-o... în somn! Liniştea ei a însemnat însă pierderea tihnei lui Viorel, când a auzit ce dă pe gură concubina sa: bărbaţi şi urmăriri ca-n vise! Curat paranormal, dom’le!

Am rugat-o ca, dacă îmi poate reda 50% din ceea ce am fost eu înainte, să mă lase să mă reîntorc prin­tre cei vii. Dacă nu, să mă ia cu ea. Apoi parcă am sim­ţit această prezenţă rea­du­­cân­du-mă la viaţă. Ul­te­rior, me­dicul anes­tezist mi-a spus că m-a pierdut de do­uă ori pe masa de operaţie"
Israela Vodovoz

×
Subiecte în articol: antimonden