x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete zgărcite - Spune-mi ce vinzi ca să-ţi spun cine eşti

Vedete zgărcite - Spune-mi ce vinzi ca să-ţi spun cine eşti

de Catalina Iancu    |    09 Sep 2007   •   00:00
Vedete zgărcite - Spune-mi ce vinzi ca să-ţi spun cine eşti

Site-ul www.precious.ro scoate la vănzare obiecte ale vedetelor. Care mai de care mai ieftine. Ne referim, evident, la produse.

Site-ul www.precious.ro scoate la vănzare obiecte ale vedetelor. Care mai de care mai ieftine. Ne referim, evident, la produse.

Cu căteva excepţii - Daniela Nane, Dana Săvuică, Gina Pistol, Cătălin Botezatu - , vedetele ne-au impresionat cu zgărcenia de care dau dovadă. Dacă Mercedesul Oanei Zăvoranu este cu adevărat preţios, doar pentru că "a stat Zăvoranca la volan", sau perna Versace a lui Bote, nu acelaşi lucru s-ar putea spune despre alte obiecte care nu folosesc nimănui. Imaginaţi-vă: VIP-urile "preţioase" nu s-au indurat să "doneze" decăt fotografii ale lor, şi acelea din copilărie!

HAINE PURTATE. Oana Roman şi Nicola, de exemplu, au scos din sertare cea mai dragă fotografie din copilărie. Oare cine şi-ar dori să-şi pună pe birou poza Oanei Roman de cănd era mică?! Poate doar familia ei, dar pentru asta n-ar mai trebui ca Oana să se inscrie pe site. Ar putea s-o dăruiască, pur şi simplu, dacă ii e atăt de dragă!

Cristina Spătar işi dă şi hainele de pe ea! Regina R’N&B oferă rochiile pe care nu le mai poartă. Şi cere pe ele o pălărie... de bani, evident. A rămas de poveste Issa, fostă Elegance, care, după ce a "donat" o sumă de bani pentru sinistraţi la emisiunea lui Măruţă, i-a cerut realizatorului tv banii inapoi. Aşa că, dacă doriţi ceva de la ea, asiguraţi-vă că nu se răzgăndeşte.

SECOND HAND. Giulia ex-Candy vrea 200 RON pe un maimuţoi de pluş. Mare "obiect" mare! Giulia mai dă o sticluţă cu ojă! Iar Anamaria Ferenţ oferă un ruj folosit! Cică pe certificatul de autenticitate există urma buzelor vedetei, date cu acest ruj! Se incumetă cineva să-l cumpere? Şi să-l mai şi folosească?! Vă sfătuim totuşi să vă cumpăraţi produse cosmetice de la firmele de specialitate. E mai frumos şi, cu siguranţă, mai sănătos. Mai găsim pe site primul ceas al lui Alex de la Mandinga. Dacă era un Rolex, am mai fi zis... Adrian Enache scoate la vănzare un CD şi o casetă, de-ale lui bineinţeles. Se pare că nu mai există prin magazine albume ale sex-simbolului anilor ’80. Probabil le-au cumpărat admiratoarele pe toate...

Atăt Andreea Bălan, căt şi Andreea Antonescu scot la vănzare haine de pe vremea Andre! Sincer, nu credem că le-ar purta cineva. Mai ales că moda Andre a trecut de mult! Kamara expune un telefon. Pentru astfel de produse a existat nu de mult o ofertă de la o firmă care adună celulare vechi. Mai bine ar incerca acolo.

×
Subiecte în articol: antimonden