x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedetele, la piata - Cum se targuiesc VIP-urile cu negustorii

Vedetele, la piata - Cum se targuiesc VIP-urile cu negustorii

de Catalina Iancu    |    17 Feb 2007   •   00:00

Ce bine e sa fii persoana publica! VIP-urile primesc pe ochi frumosi de la flori si fructe, pana la oua si zarzavaturi.


Ce bine e sa fii persoana publica! VIP-urile primesc pe ochi frumosi de la flori si fructe, pana la oua si zarzavaturi.

Sa faci piata impreuna cu Andreea Marin e o adevarata aventura. Oamenii doresc din tot sufletul sa-i ofere Zanei cate ceva din putinul lor, iar pe ea n-o lasa inima sa le primeasca gratis. Asa ca se targuiesc… ca la piata. Vedeta "Surprizelor" tine mortis sa plateasca, iar negustorii nu vor sa ia banii. Doar nu in fiecare zi poti sa-i oferi un cadou Andreei Marin... Fie el chiar si un pastarnac sau o telina. Dar pana la urma Andreea ii convinge. Ea stie mai bine decat oricine valoarea banului.

SE VAND… PE GRATIS. La polul opus se afla fetele de la Heaven, care par cam disperate. Nu o data, cele trei au ingrosat obrazul si le-au cerut precupetilor o rosie-doua, trei masline, o atentie… si abia s-au scos de-o salata moca. Oare castravetele il cer feliat? "E foame de bani", vorba cantecului! Penibilul merge pana acolo, incat Heaven canta si la piata, probabil singurul loc in care se incumeta de-un refren live. Oare nu le-a oferit nimeni vreo ceapa degerata pe gratis? Sau poate niste oua, dupa cum au cerut? Ouale crude sunt bune pentru voce. Si-o mai dreg fetele nitel… Ne-am permite, totusi, sa le dam un sfat taranilor care vin cu marfa la Obor: sa nu mai strice orzul… degeaba.

GURA MAAAAARE! Dan Negru merge la piata, "numai daca-i musai". De acest aspect se ocupa sotia lui, Codruta. "Oamenii ma recunosc si uneori nu vor sa le platesc marfa. Am primit de toate… Dar, de cele mai multe ori, m-am pricopsit cu oua. Precupetii imi spun - si asta pe buna dreptate - «Pentru cat tipi tu la emisiune, trebuie musai sa-ti intretii vocea cu oua crude». De altfel, Codruta glumeste pe seama mea: imi zice «Hai si tu la piata, ca mai am nevoie de niste oua!»".

×
Subiecte în articol: antimonden piata