x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Nea Mărin dă lecții de dans pe ghete de kangoo jumps

Nea Mărin dă lecții de dans pe ghete de kangoo jumps

22 Iun 2015   •   16:29
Nea Mărin dă lecții de dans pe ghete de kangoo jumps

Ediția ”Poftiți pe la noi! Poftiți și dăruiți!” de luni, 22 iunie, vine cu o premieră chiar și pentru Nea Mărin. Gazda show-ului de la Antena 1 ajunge să dea lecții de dans pe ghete de kangoo jumps.
Elevii sunt nimeni alții decât Cătălin Măroșanu, Minodora, surorile de la Bambi și Vladimir Drăghia, adică vedetele care săptămâna aceasta pun umărul la treabă.

”Pentru prima dată în viața mea m-am urcat, eram curios să vâd cum e pe ele, dar nu curios cum poți să mergi, ci cum ar fi să dansezi pe ele. Pentru că pe mine mă leagă tot timpul ceva de dans”, mărturisește Nea Mărin.

Cât de grațioși vor fi cei trei pe ghetele de kangoo jumps și cum vor reacționa Moroșanu și Drăghia și care dintre ei va rezista mai mult, telespectatorii Antena 1 vor afla luni de la 20.30. Cert e că Moroșanu va avea și o concluzie: un bărbat nu trebuie să facă kangoo jumps.

Săptămâna aceasta, luni și marți de la 20.30, vedetele care trec la treabă pentru o cauză nobilă la Antena 1 sunt Minodora, surorile de la Bambi, Cătălin Moroșanu și Vladimir Drăghia.

×