x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Nea Mărin se dă pe un tobogan cu apă la „Poftiți pe la noi!”

Nea Mărin se dă pe un tobogan cu apă la „Poftiți pe la noi!”

13 Iul 2015   •   15:58
Nea Mărin se dă pe un tobogan cu apă la „Poftiți pe la noi!”

Până acum vedetele nu au primit niciodată lucrurile pe care le cer fără să miște un pai în schimbul lor.

Excepția care confirmă regula este însă pe cale să se întâmple în următoarea ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!”, când patronul unei pensiuni, impresionat, probabil, de toată munca depusă de vedete de-a lungul sezonului, decide să îi trateze pe toți ca pe propriii oaspeți și să îi lase să se relaxeze, fără ca asta să afecteze donația pe care o va face pentru centrul „Buna Vestire” din Onești.

Că Giani Kiriță, Edi Stancu, Andreea Tonciu, Liviu Vârciu și Rona Hartner profită la maximum de mâna întinsă nu surprinde pe nimeni. Ce este cu adevărat uimitor este faptul că până și nea Mărin renunță preț de câteva ore la obsesia pe care o are pentru muncă și se distrează cot la cot cu invitații lui.

Printre altele, gazda emisiunii va putea fi văzută într-o ipostază unică, atunci când se va da pe un tobogan cu apă. „Copilul din el a ieșit la iveală”, declară Giani Kiriță.

Cum e nea Mărin atunci când dă în mintea copiilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla urmărind următoarea ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!”.

×
Subiecte în articol: nea marin Poftiţi pe la noi! tobogan