x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Next Star. Cătălin Moroșanu cântă cu mama sa, iar Marcel Pavel și Nico urcă pe scenă alături de copiii lor

Next Star. Cătălin Moroșanu cântă cu mama sa, iar Marcel Pavel și Nico urcă pe scenă alături de copiii lor

04 Iun 2015   •   15:45
Next Star. Cătălin Moroșanu cântă cu mama sa, iar Marcel Pavel și Nico urcă pe scenă alături de copiii lor
Sursa foto: MIHAI STETCU/Gabriela Arsenie

Ultima ediție din acest sezon a show-ului “Next Star” va fi una specială. Joi, 4 iunie, de la ora 20.30, la Antena 1, vedetele vor aduce pe scena talent show-ului prezentat de Dan Negru persoane dragi, din familie, alături de care vor susține momente artistice, în premieră.

Așadar, joi seara, la „Next Star Familiy”, telespectatorii Antenei 1 vor avea ocazia să-i vadă cântând, alături de copiii lor, pe fosta componentă a trupei Andre, Andreea Antonescu, pe Daniel Iordăchioae, Gelu Voicu, Marcel Pavel și Mihaela Cernea, fosta membră a trupei Class.

Aurelian Temișan se va afla pentru prima dată într-un show de televiziune alături de fiica sa, Dora, și de soția sa, actrița Monica Davidescu, și toți trei vor juca într-o scenetă, luptătorul K1 Cătălin Moroșanu va cânta muzică populară din zona Moldovei, alături de mama sa, acompaniați de un taraf, iar Nico va urca pe scena de la “Next Star” alături de fiică, Andra, și de soră, Roxana.Această experiență inedită și extrem de plăcută pentru vedetele care nu au mai performat niciodată pe o scenă împreună cu cele mai dragi persoane din viața lor va avea și o miză: cu toatele au urcat pe scena de la “Next Star” pentru un băiețel bolnav de cancer, Alex, în vârstă de 9 ani. Care este povestea lui, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 4 iunie, de la ora 20.30, într-o ediție specială a show-ului “Next Star”.Cum aceasta este ultima ediție “Next Star” din acest sezon, toată lumea, de la prezentator la jurați, s-a prezentat la emisiune îmbrăcată în ținute de vacanță. Iar pentru ca finalul să fie unul apoteotic, grătarele s-au încins la încheierea serii, pe scena de la “Next Star”.

×