x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Next Star. Ce au mai dat din casă părinții juraților. Pepe umplea bucătăria de cornete, Lora voia să se facă medic

Next Star. Ce au mai dat din casă părinții juraților. Pepe umplea bucătăria de cornete, Lora voia să se facă medic

03 Apr 2015   •   17:11
Next Star. Ce au mai dat din casă părinții juraților. Pepe umplea bucătăria de cornete, Lora voia să se facă medic
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Părinții vedetelor dau din casă, în Duminica Floriilor, la „Next Star”. În ediția specială din 5 aprilie, Lora și Pepe vin în platoul emisiunii cu mama, iar Connect-R cu tatăl, prilej de dezvăluiri din copilăria celor trei jurați ai talent-show-ului prezentat de Dan Negru.

Astfel, de la mama lui Pepe aflăm că artistului îi plăcea să tragă cu țeava cu cornete. “Cei trei băieți ai mei aveau foarte mulți prieteni și, când începeau să se joace, aveam bucătăria plină de cornete”, povestește aceasta. Doamna Pascu mai spune că, pe la vârsta de șase ani, Pepe era deja pasionat de muzică și de sport. “Eram atât de disperat să fac sport, că am ridicat greutățile lui frate-miu și am făcut hernie”, spune Pepe.

Mama Lorei i-a mărturisit lui Dan Negru că, mică fiind, Lora voia să se facă medic. La rându-i, tatăl lui Connect-R nu va dezvălui vreun lucru neștiut despre fiul său, în schimb va mărturisi că, din punctul său de vedere, “Oana Sîrbu este o femeie foarte frumoasă”. “Spune, nu trebuie să-ți fie frică de mama!”, îl îndeamnă Connect-R, amuzat.

În ce context face tatăl lui Connect-R această afirmație și ce surpriză îl așteaptă pe acesta la “Next Star”, telespectatorii vor afla în Duminica Floriilor, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

×