x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Nicoleta Luciu, în Țara Sfântă: “Aş fi vrut să ţip, să urlu. Am trecut prin stări greu de descris în cuvinte

Nicoleta Luciu, în Țara Sfântă: “Aş fi vrut să ţip, să urlu. Am trecut prin stări greu de descris în cuvinte

08 Apr 2015   •   16:59
Nicoleta Luciu, în Țara Sfântă: “Aş fi vrut să ţip, să urlu. Am trecut prin stări greu de descris în cuvinte

În Joia Mare, la “Acces direct”, într-o ediție specială, telespectatorii Antenei 1 vor vedea prima parte a călătoriei Simonei Gherghe în Țara Sfântă. În cele trei zile incredibile petrecute în Israel, la Ierusalim și Bethleem, aceasta a fost însoțită de Carmen Tănase, Nicoleta Luciu și Monica Tatoiu.

În prima parte a călătoriei, Simona și invitatele ei ajung în locul nașterii lui Iisus Hristos din Bethleem și în Grădina Ghetsimani, unde Iisus s-ar fi rugat înainte să fie răstignit. În aceeași ediție, telespectatorii vor vedea și incredibila filmare cu Monica Tatoiu, care a fost reţinută la graniţa dintre Palestina şi Israel.

"Am trecut prin stări greu de controlat. Îmi venea să izbucnesc în plâns, dar mă gândeam că se uită lumea la mine că plâng. Dar aş fi vrut să ţip, să urlu. Am trecut prin stări greu de descris în cuvinte", a povestit Nicoleta Luciu.

La ce moment al incredibilei călătorii se referă Nicoleta Luciu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea numai în Joia Mare, de la ora 17.00, la Acces Direct.

×