x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Profeţiile lui Nostradamus pentru 2024. Ce pericole pândesc omenirea în acest an: un mare cutremur, un nou Papă, secetă și războaie

Profeţiile lui Nostradamus pentru 2024. Ce pericole pândesc omenirea în acest an: un mare cutremur, un nou Papă, secetă și războaie

de Redacția Jurnalul    |    04 Ian 2024   •   23:55
Profeţiile lui Nostradamus pentru 2024. Ce pericole pândesc omenirea în acest an: un mare cutremur, un nou Papă, secetă și războaie

Cercetătorii au decodificat patru profeții ale lui Nostradamus, astrolog și clarvăzător, pentru 2024. Potrivit contextului actual, au fost identificate patru profeții, patru pericole pentru omenire în acest an.

Michel de Nostredame, cunoscut ca Nostradamus, care a trăit între 1503 și 1566 și care a prezis corect o serie de evenimente din ultimii 100 de ani, a făcut o serie de profeții pentru anul 2024, transmite Antena 3 CNN.

În lucrările sale, Nostradamus prevestește despre viitorul lumii, 70% din aceste profeții fiind împlinite până în prezent.

La fiecare început de an, cercetătorii din Franța încearcă să dezlege și să interpreteze profețiile făcute de către astrologul și clarvăzătorul Nostradamus în cartea sa di 1555 "Profeţiile". 

Astfel, pentru 2024, au fost identificate patru puncte mari de interes. Patru pericole pentru omenire în acest an. 

În acest an, primul mesaj codificat al clarvăzătorului Nostradamus spune așa:

"Șapte luni de la marele război, oameni uciși de fapte rele" mesaj pe care cercetătorii îl leagă de un eventual Al Treilea Război Mondial.

A doua profeție este interpretată drept un cutremur major, pentru că în cartea lui Nostradamus se arată așa.

"Atât de puternic se va zgudui pământul, marele teatru va umple ruinile" 

Cea de-a treia profeție ar indica numirea unui nou Papă, textul original fiind chiar următorul:

"Clerul roman în anul 1609 în fruntea anului vor fi alegerile". Aici există și o interpretare făcută în funcție de an, pentru că nu se referă la acest an, evident. 

Ultima interpretare a zicerilor lui Nostradamus este tradusă drept intensificarea încălzirii globale, pentru că în cartea sa apare așa:

"Timp de 40 de ani nu vom mai vedea curcubeul, pământul uscat va deveni din ce în ce mai arid". 

Este important de spus că o parte din profețiile lui Nostradamus s-au devenit și pentru anul 2022, când acesta spunea că războiul și foametea vor lovi lumea.

Profețiile s-au adeverit cumva prin prisma războiul provocat de Rusia în Ucraina.

×
Subiecte în articol: nostradamus profetii cutremur seceta