x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Nume de fete care influențează succesul pe parcursul vieții

Nume de fete care influențează succesul pe parcursul vieții

de Redacția Jurnalul    |    15 Sep 2023   •   21:30
Nume de fete care influențează succesul pe parcursul vieții
Sursa foto: shtterstock

Numele sunt nu doar frumoase dar pot avea și influențe asupra vieții persoanei care îl poartă.

Iată mai multe nume de fete care atrag succesul în viață:

Adelina

Numele are origini în cuvântul german „adal,” care înseamnă „nobil, bogat, faimos.” Fetele care poartă aceste nume sunt sensibile, au suflet bun dar și calități de lider, scrie ego.ro.

Alexia 

Provine din cuvântul grecesc „alexo” și înseamnă „a apăra, a ajuta.” Fetele care poartă aceste nume sunt bune și sincere.

Ana

Provine din limba ebraică și înseamnă „darul lui Dumnezeu”. Fetele care poartă acest nume pot schimba în bine viețile celor din jur. Sunt independente și sincere.

Clara

Provine din limba latină și înseamnă „luminos, sclipitor”. Fetele care poartă acest nume sunt vesele și deschise, au curaj și sunt aventuroase. 

Gloria

Termenul în sine înseamnă faimă, recunoaștere, apreciere. Fetele cu acest nume sunt independente și puternice. 

Ioana
Provine din termenul evreiesc Yohanna și semnifică „binecuvântarea Domnului”. Fetele care poartă acest nume sunt norocoase, dar trebue să învețe cum să valorifice lucrurile bune care le ies în cale. 

Maria

Provine din limba ebraică și înseamnă „copil dorit”. Fetele cu numele Maria sunt vesele și aduc bucurie în viețile celor din jur. Sunt deschise, sincere și curajoase. 

Natalia

Provine din limba latină și este considereat un nume norocos care stimulează fetele să fie perseverente pentru a reuși în ceea ce își propun. 

Sofia

Provine din limba greacă și înseamnă „înțelepciune”. Fetele care poartă acest nume sunt serioase, mature și inteligente. Nu sunt mereu vesele și mai degrabă introvertite dar sunt, cu siguranță, speciale.

 

×
Subiecte în articol: nume fete succes