x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber O antrenoare de dans împreună cu mama și bunica ei au câștigat 18.250 de lei, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

O antrenoare de dans împreună cu mama și bunica ei au câștigat 18.250 de lei, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

09 Mar 2018   •   16:58
O antrenoare de dans împreună cu mama și bunica ei au câștigat 18.250 de lei,  la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Seara dedicată mamelor la “Guess My Age – Ghicește vârsta” a fost una fericită pentru cele trei concurente, fiică, mamă și bunică, venite să-și încerce norocul în show-ul prezentat de Dan Negru. Intuiția, spiritul de observație, dar și noțiunile de cultură generală le-au ajutat pe Alexandra (21 de ani), studentă la Psihologie și antrenoare de dans, Oana (44 de ani), referent, și Liliana (64 de ani), pensionară, să câștige nu mai puțin de 18.250 de lei, bani pe care și-au propus să-i împartă în mod egal.

            Cele trei concurente au început competiția cu dreptul, căci au ghicit din prima câți ani are prima mămică, Alice  (27 de ani), ce a venit în fața lor alături de fiica ei, Nicole. În estimările lor ulterioare, s-au apropiat destul de mult de vârsta reală a celorlalte mame care au intrat în scenă – Magda (33 de ani), Gabriela (19 ani), Beatrice (35 de ani) și Luminița (50 de ani), toate însoțite de fiicele lor, și astfel au reușit să păstreze o sumă frumoasă de bani din cei 100.000 de lei de la care s-a pornit jocul. Nici vârsta mamei lui Connect-R, doamna Florica Mihalache (54 de ani), venită împreună cu celebrul său fiu, nu au greșit-o, decât cu un singur an, reușind astfel să intre în etapa finală cu suma 36.500 de lei.

            În finală, Alexandra, Oana și Liliana au spus din cea de-a treia încercare câți ani are designerul Adina Buzatu (40 de ani), care a apărut în show împreună cu fiica ei, Sarah, și astfel au plecat acasă cu 18.250 de lei.

            “Ce vom face cu banii? Îi împărțim. Fiecare face cu ei ce dorește. Eu aș vrea să plec în vacanță”, a spus, la finalul jocului, Alexandra.  

×
Subiecte în articol: Guess My Age – Ghicește vârsta