x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber O mamă și fiicele ei gemene vor să deschidă o afacere în domeniul IT, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

O mamă și fiicele ei gemene vor să deschidă o afacere în domeniul IT, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

02 Mar 2018   •   11:26
O mamă și fiicele ei gemene vor să deschidă o afacere în domeniul IT,  cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

O mamă, Viviana Lipan (48 de ani), și fiicele ei gemene, Ana Maria și Bianca (21 de ani), studente la informatică, vin în această seară, de la ora 20.00, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, hotărâte să câștige cei 100.000 de lei puși în joc. Cu banii pe care speră să-i câștige la show-ul prezentat de Dan Negru își doresc să deschidă o mică afacere în domeniul IT și să plece într-o vacanță la Dubai. Dar acest lucru va fi posibil doar dacă vor reuși să ghicească cu exactitate vârsta celor șapte necunoscuți care vor veni în fața lor.

Dacă vor reuși Ana Maria, Bianca și Viviana Lipan să câștige banii care să le împlinească dorințele, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, într-o nouă ediție “Guess My Age – Ghicește vârsta”.

Aseară, în show-ul lui Dan Negru, Costin Manea și Valentin Gane, cei doi concurenți și buni prieteni care au intrat în jocul vârstelor, au pierdut toți cei 100.000 de lei puși la bătaie. Astfel, visul lui Costin, fiul cel mic al lui Nicolae Manea - o fostă glorie a Rapidului, acela de a face o Academie de fotbal în memoria tatălui său, nu se va putea împlini prea curând.

            Deși au început jocul cu dreptul, căci au ghicit din prima vârsta primei prezențe feminine care a venit în fața lor, Livia (29 de ani), cei doi concurenți au greșit suficient de mult pe parcursul show-ului, cât să plece acasă fără niciun ban. Ei s-au înșelat atât în privința vârstei Oanei (38 de ani), campioană națională la culturism, cât și a Claudiei (41 de ani), actriță, a Robertei (18 ani)  și a lui Huang (21 de ani), de origine vietnameză.

În încurcătură i-a pus și vedeta tv Carmen Brumă (40 de ani), care nu-și arată vârsta nici pe departe. La “Guess My Age – Ghicește vârsta”, ea a oferit și trei sfaturi pentru o “tinerețe fără bătrânețe”: “În primul rând, disciplină. În al doilea rând sport, mișcare în mod constant și, în al treilea rând, să-ți placă 80% din ceea ce faci în fiecare zi”, a spus ea.

În finală, Costin și Vali au intrat cu o sumă frumoasă, 52.000 de lei, însă pentru că nu au reușit să ghicească, din cele patru încercări regulamentare, vârsta Rodicăi (60 de ani), au pierdut toți banii.

Bineînțeles că ne doream să câștigăm. Important este însă că am avut parte de o experiență frumoasă”, au spus ei, la finalul jocului.

×
Subiecte în articol: Guess My Age – Ghicește vârsta