x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber O româncă și soțul ei libanez intră în joc, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

O româncă și soțul ei libanez intră în joc, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

31 Ian 2018   •   15:50
O româncă și soțul ei libanez intră în joc, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Spectacolul fețelor și al vârstelor continuă în această seară, de la ora 20.00, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”.  De această dată, soții Cornelia (37 de ani) și Georges Slim (38 de ani) au ocazia  să-și testeze intuiția, spiritul de observație, dar și norocul în show-ul prezentat de Dan Negru.

Georges, libanez la origine, și Cornelia s-au cunoscut în Dubai, la pisicină. După un an s-au căsătorit și după alți trei, au făcut un băiețel, Matyas, în vârstă de 1 an și 10 luni. Până anul trecut, au locuit în Dubai, acum stau în București. Peste câteva luni, familia li se va mări cu o fetiță, pe care o vor numi Linda. Cu banii câștigați la emisiune, Cornelia și Georges și-au propus să plece într-o vacanță, ca doi îndrăgostiți, undeva, la soare.

Aseară, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, intuiția, perspicacitatea și spiritul de observație le-au jucat feste celor trei concurenți Miruna (39 de ani), Vasilica (65 de ani) și Andrei (28 de ani), care au pierdut toți cei 100.000 de lei puși în joc în emisiunea prezentată de Dan Negru.

Faptul că au reușit să ghicească din prima câți ani au vedetele Adelina Pestrițu (30 de ani), despre care Andrei spune că au copilărit împreună, la Câmpulung Muscel, și Wilmark (40 de ani) nu i-a ajutat pe cei trei concurenți să plece acasă nici măcar cu o parte din bani. Și asta pentru că estimările pe care le-au făcut în privința vârstei celorlalte persoane din fața lor – Kesu (21 de ani),  Viorel (52 de ani), Diana (18 ani), Elena (60 de ani) – au fost departe de vârsta reală a acestora și i-au făcut astfel să piardă mari sume de bani. În finala show-ului, în care au intrat cu 30.500 de lei, Andrei, Miruna și Vasilica nu au reușit  să spună câți ani are Hoang (30 de ani), un tânăr sportiv născut în Vietnam, în nici una din cele patru încercări pe care le-au avut la dispoziție. Astfel, cei trei concurenți au plecat acasă fără nici un ban.

Nu-mi vine să cred! Tensiunea din ultimele momente și-a spus cuvântul. Asta e. A fost o experiență frumoasă”, spune Andrei.  „O să venim și la alte concursuri. Eu sunt dispusă să vin la toate!”, a concluzionat Vasilica.

 

×
Subiecte în articol: Guess My Age – Ghicește vârsta