x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber O studentă din Galați vrea să se mute din casa soacrei cu banii câștigați la ”Guess My Age- Ghicește vârsta”

O studentă din Galați vrea să se mute din casa soacrei cu banii câștigați la ”Guess My Age- Ghicește vârsta”

05 Feb 2018   •   14:50
O studentă din Galați vrea să se mute din casa soacrei cu banii câștigați la ”Guess My Age- Ghicește vârsta”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Geanina Cojocaru și Eduard Oancea, ambii în vârstă de 22 de ani, vin marți seara, de la ora 20.00, la ”Guess My Age-Ghicește vârsta”, show prezentat de Dan Negru, cu dorința de a câștiga banii necesari achitării avansului pentru apartamentul pe care și-l doresc.

Geanina și Eduard sunt din Galați, ea este studentă la Facultatea de Educație Fizică și Sport, el la Arhitectură Navală. Pentru a se întreține, Eduard lucrează la un call-center, iar Geanina este instructor de fitness. Cei doi sunt împreună încă din liceu, au o relație de aproape șapte ani și locuiesc în casa părinților lui.

Geanina este foarte sigură pe intuiția ei, iar Eduard o susține în deciziile pe care ea le ia. Cu banii câștigați cei doi vor să-și plătească avansul la un apartament în Galați, prima lor casă în care visează să locuiască în curând, singuri.

Marți, la “Guess My Age”, în demersul lor de a câștiga cât mai mulți bani, Geanina și Eduard se vor putea folosi de șase indicii, Știre, Hit, Star, Film, Sport, Zoom, care le oferă informații despre evenimente petrecute în anii în care s-au născut cei șapte necunoscuți din fața lor. Pentru fiecare an greșit în estimarea vârstei acestora, celor doi concurenți li se va scădea din bani, conform unor trepte de penalizare.

Cât de bine vor intui Eduard și Geanina vârstele celor șapte persoane care vor veni în fața lor și cu câți bani vor reuși ei să plece acasă, telespectatorii Antenei 1 vor afla marți, 6 februarie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru.

×
Subiecte în articol: Guess My Age- Ghicește vârsta