x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Olivia Păunescu: „Eu îmi doresc de foarte mult timp un copil”

Olivia Păunescu: „Eu îmi doresc de foarte mult timp un copil”

02 Iul 2015   •   19:52
Olivia Păunescu: „Eu îmi doresc de foarte mult timp un copil”

Olivia Păunescu, prezentatoarea Observator 6 de la Antena 1, și mama ei trec mâine „Dincolo de aparențe” alături de Florentina Fântânaru. Într-o ediție emoționantă, în care cele două își vor aminti câteva dintre cele mai dragi momente din copilăria Oliviei, jurnalista va face și câteva dezvăluiri despre planurile ei de viitor. Olivia urmează să se căsătorească și își dorește să devină mamă.

„Eu îmi doresc de foarte mult timp un copil”, recunoaște Olivia, care spune că până acum s-a concentrat asupra carierei pentru că nu crede că poți face bine mai multe lucruri în același timp. Tot ea spune că i-ar plăcea să aibă o fetiță și, cumva, simte că așa se vor și așeza lucrurile pentru ea.

Mama ei, de care este foarte apropiată, povestește că de dragul fiicelor ei a renunțat la serviciu și tot de dragul lor și-a cumpărat mașină de cusut, pentru a le face tot felul de hăinuțe deosebite.



Dintotdeauna, mama ei a fost totodată cea mai bună prietenă, dar și cel mai dur critic. Amuzată, Olivia își amintește că cea mai lungă perioadă în care mama ei nu i-a adresat niciun cuvânt a fost de trei săptămâni. În liceu, tânăra și-a pus un cercel în buric, iar mamei ei i-a luat ceva vreme să se obișnuiască cu noul accesoriu al fiicei sale.



Cum se înțelege cu sora ei, cum a luat decizia de a-și face propria afacere cu haine și ce apreciază cel mai mult la iubitul ei, despre toate acestea va vorbi Olivia Păunescu mâine, de la 13:00, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: olivia paunescu dincolo de aparente