x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Omul-amfibie urcă, joi, pe “Scena misterelor”. “A trebuit să-i găuresc ochii cu bormașina”

Omul-amfibie urcă, joi, pe “Scena misterelor”. “A trebuit să-i găuresc ochii cu bormașina”

27 Mar 2019   •   12:11
Omul-amfibie urcă, joi, pe “Scena misterelor”. “A trebuit să-i găuresc ochii cu bormașina”

Omul-amfibie din fimul “Shape of water” este una dintre cele mai spectaculoase măști care vor urca joi, 28 martie, de la ora 20.00, pe “Scena misterelor”, show-ul prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

“Este o mască mai complicată, pe care am făcut-o în totalitate. Două luni de zile a durat să o sculptez, să o construiesc, să o pictez”, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care coordonează echipa de machiaj special a show-ului.

Vedeta care s-a ascuns în spatele măștii a stat nu mai puțin de trei ore pe scaun, la machiaj, fără să se plângă. O singură mică problemă a apărut în privința ochilor. „Pentru că vedeta nu vedea prin acei ochi speciali aplicați, a trebuit să îi găuresc cu bormașina”, mai spune Andreea Rădulescu. Pe “Scena misterelor”, alături de Omul-amfibie, va urca reporterul Mirela Voicu. Cine se ascunde în spatele măștii Omul-amfibie, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 28 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Scena misterelor”.

×
Subiecte în articol: Scena misterelor