x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Peste 3500 de motocicliști sunt așteptați pe 15 iunie la „Hai să ne facem auziți!”, cea mai mare paradă moto din lume

Peste 3500 de motocicliști sunt așteptați pe 15 iunie la „Hai să ne facem auziți!”, cea mai mare paradă moto din lume

de Redacția Jurnalul    |    29 Mai 2024   •   01:20
Peste 3500 de motocicliști sunt așteptați pe 15 iunie la „Hai să ne facem auziți!”, cea mai mare paradă moto din lume

Pe 15 iunie, peste 3500 de motocicliști sunt așteptați la cea mai mare paradă moto din lume care are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor.

Sub sloganul ”Hai să ne facem auziți”, evenimentul își propune să aducă în prim-plan pasionații de motociclism pentru a sărbători spiritul libertății și al comunității moto, dar și pentru a trage un semnal de alarmă referitor la incidența ridicată a accidentelor care implică motociciști în România. Potrivit statisticilor, în 2020 au murit 92 de motociclişti, iar alte 470 de persoane au fost rănite grav în accidente care au implicat motociclete, în timp ce în 2021 au murit 99 de motociclişti, iar alte 331 de persoane au fost rănite grav.

Parada moto „Hai să ne facem auziți” va avea ca punct de pornire Parcarea Stadionului Municipal „Nicolae Dobrin” din Pitești, județul Argeș. Participanții sunt așteptați la punctul de întâlnire pe 15 iunie, la ora 10. De la punctul de întâlnire se va pleca către  festivalul CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024 care va avea loc pe Platoul Făget, lângă Mioveni, în perioada 14-15 iunie. Acolo organizatorii au pregătit multe ore de distracție, muzică bună cântată de cele mai mari nume din industria muzicală românească, o zonă de camping, dar și concursuri cu premii. Participanții la CFMOTO DAY au ocazia să câștige o motocicletă CFMOTO 450 CL-C sau un ATV CFMOTO CFORCE X4 450S la una dintre tombolele din cadrul festivalului.

Oricine dorește să participe la parada moto se poate înscrie aici https://bit.ly/parada-cfmoto-day. La eveniment vor fi prezenți și reprezentanții Cărții Recordurilor, pregătiți să omologheze recordul de „cea mai mare paradă moto din lume”.

„<Hai să ne facem auziți> nu este doar un eveniment moto, ci și un demers de responsabilitate socială, care urmărește să aducă în atenție nevoia de siguranță și respect reciproc în trafic. Este un strigăt puternic pentru conștientizarea prezenței motocicliștilor în trafic. Numărul accidentelor în care sunt implicați motocicliști este alarmant, iar parada este o oportunitate de a sublinia dreptul acestora de a circula în siguranță și de a le atrage atenția tuturor participanților la trafic asupra prezenței lor pe drumurile publice.”, spune Sebastian Ivan, director de marketing la ATVRom și Authentic Spirit, inițiatorul acestui demers.

La paradă pot participa toți iubitorii de motociclete, indiferent din ce colț de țară vin, ce brand preferă sau la ce comunitate sau grup aderă.

„Contează doar pasiunea. Este un moment de mândrie pentru fiecare motociclist român și o ocazie pentru comunitate să participe la o acțiune de o asemenea amploare.”, adaugă Sebastian Ivan.

Regulamentul pentru participarea la paradă este publicat aici.  Detalii despre parada moto și festivalul CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024 se găsesc pe pagina: www.cfmotoday.ro

Locația pe Google Maps pentru locul de întâlnire la parada „Hai să ne facem auziți” este disponibilă aici: https://bit.ly/hai-sa-ne-facem-auziti

 

 

×