x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Patru zodii care îți fac viața un Iad

Patru zodii care îți fac viața un Iad

22 Feb 2017   •   22:10
Patru zodii care îți fac viața un Iad

Cu siguranță ai observat cel puțin o dată în viață că anumite persoane din jurul tău au un hobby din a-i chinui pe ceilalți. Nu are importanță dacă le-ai greșit vreodată cu ceva ori nu, pentru că ele adoră să te transforme în păpușa lor voodoo. Par să fie preocupate mai mult de viața altora decât de a lor, așa că este imposibil să nu îți treacă prin cap dacă nu cumva rolul lor pe Pământ este de a-i distruge pe ceilalți, scrie divahair.

Cum te poți feri de astfel de persoane? Este simplu! Trebuie să îi ții la distanță pe nativii următoarelor semne zodiacale.

Planetele aflate în retrograd, adică o mișcare în sens invers, sunt cele mai mari temeri ale astrologilor, în special atunci când influența negativă provine de la Marte și Mercur. Ambele planete oferă zodiilor pe care le guvernează caracteristici periculoase, astfel că trebuie să fii precaută atunci când te afli în preajma nativilor.

Marte presară în viețile noastre mânie, frustrări, impulsivitate și curaj, în timp ce Mercur conduce la evenimente și mai dificile, cum ar fi ghinioane în lanț, blocaje, întoarceri din drum și eforturi mari nerăsplătite.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac horoscop