x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Pepe primește un portret de-al său realizat din 200 de cuburi, în marea finală “Next Star”

Pepe primește un portret de-al său realizat din 200 de cuburi, în marea finală “Next Star”

29 Aug 2018   •   15:05
Pepe primește un portret de-al său realizat din 200 de cuburi,  în marea finală “Next Star”

Pepe va avea o mare surpriză sâmbătă, 1 septembrie, de la 20.00, în marea finală a celui de-al nouălea sezon “Next Star”. Alexia Fierbințeanu (12 ani), concurenta căreia juratul i-a acordat Golden Star-ul său trimițând-o astfel direct în marea finală, îi va face un dar neașteptat: un portret care îl înfățișează, realizat din 200 de cuburi Rubik.

Portretul lui Pepe l-am făcut din 200 de cuburi, în două ore, alături de trei prieteni de la Speedcubing”, ne-a spus Alexia.

În marea finală a celui de-al nouălea sezon “Next Star”, prezentată de Dan Negru, la Antena 1, Alexia Fierbințeanu (12 ani), din București, îi va uimi pe jurați cu complexitatea numărului său de rezolvare a cubului Rubik. Pentru o singură parte a acestui moment pregătit de ea special pentru finală, Alexia a memorat nu mai puțin de 5.000 de variante posibile de rezolvare a acestui cub.

Cum vor aprecia jurații prestația Alexiei, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 20.00, în marea finală “Next Star” a celui de-al nouălea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru.

×