x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Cele mai fidele zodii de bărbați

Cele mai fidele zodii de bărbați

30 Oct 2017   •   14:34
 Cele mai fidele zodii de bărbați

Nu este un secret faptul că bărbaţii născuţi în anumite zodii se plictisesc repede de o femeie, vor să experimenteze cât mai mult, deci nu sunt parteneri ideali pentru o relaţie pe termen lung. Însă, există şi bărbaţi foarte pasionali şi implicaţi într-o relaţie, în funcţie de semnele lor zodiacale, scrie clickpentrufemei.ro. Află dacă te numeri printre norocoasele care au parte de un iubit loial:

Capricorn

Bărbatul Capricorn este cel mai loial dintre toate cele 12 zodii. Capricornul se implică total în relaţie. Îţi oferă iubire necondiţionată, orice s-ar întâmpla. Atunci când intră într-o relaţie are planuri serioase şi va dori să treacă la pasul următor. Lucrul pe care şi-l doreşte cel mai mult de la viaţă este să formeze o familie fericită alături de tine.

Balanţă

Bărbatul Balanţă trăieşte pentru a te face fericită. Are un simţ al corectitudinii foarte dezvoltat. În cazul lui, infidelitatea iese din discuţie. Nu este adeptul relaţiilor pasagere. Iubeşte independenţa, aşa că preferă să fie singur până îşi găseşte aleasa inimii sale. Vă ajutaţi să evoluaţi reciproc, creând o armonie pe care multe cupluri o invidiază.

Peşti

Bărbatului peşti îi este greu să renunţe la liberatatea sa şi să se dedice iubitei sale, dar atunci când are o relaţie este 100% dedicat. Este împlinit alături de tine, nu simte nevoie să caute fericirea în altă parte. Pe zi ce trece, se îndrăgosteşte tot mai mult de tine. Este foarte înţelegător şi te sprijină orice ar fi. 

×
Subiecte în articol: zodii horoscop zodiac