x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii 10 semnale că cineva este îndrăgostit de tine în secret

10 semnale că cineva este îndrăgostit de tine în secret

de Andreea Tiron    |    30 Mai 2024   •   09:15
10 semnale că cineva este îndrăgostit de tine în secret
Sursa foto: Hepta

Uneori, este destul de greu să îți dai seama atunci când cineva este interesat de tine din punct de vedere romantic.

Potrivit msn.com, semnalele transmise de o persoană îndrăgostită pot fi contradictorii, iar tu pur și simplu nu mai știi ce să crezi.

Iată câteva comportamente tipice ale cuiva care este în secret îndrăgostit de tine:

1. Tac brusc când ești prin preajmă

Îți place să petreci timp cu ei, dar de fiecare dată când le pui întrebări, tac brusc – chiar dacă sunt de obicei vorbăreți și extrovertiți. De ce? S-ar putea să se simtă atât de nervoși când sunt în preajma ta, încât este copleșitor. Le este frică să se exprime de teamă să nu fie judecați. Așadar, rămân tăcuți și încearcă să-și țină sub control bătăile inimii, fără ca tu să observi că nu sunt deloc în elementul lor.

2. Se uită la tine, apoi se uită în altă parte când le întorci privirea

Poate că lucrezi sau să discuți cu cineva la telefon, când simți că iubitul tău se uită la tine. Când încerci să ai contact vizual cu el, se uită în altă parte și se preface că este ocupat cu altceva. Asta se întâmplă pentru că pur și simplu nu sunt suficient de încrezători pentru a continua să vă privească.

3. Dă din picior sau își frământă mâinile

Vă puteți da seama când cineva cu care discutați vă place dacă se comportă într-un mod agitat. Poate că dau din picioare pe sub masă sau își ating părul încontinuu. Disconfortul lor este un semn uriaș că sunt interesați de tine pentru că îi faci să se simtă neliniştiţi.

4. Se laudă

Uneori, o persoană se poate lăuda cu succesul și realizările sale în compania ta, astfel încât să se simtă bine cu sine și să-și sporească nivelul de încredere. Se străduiește din greu să te impresioneze, astfel încât să-ți placă. Dar, lucrul trist este că s-ar putea să nu realizeze că lauda de sine ar putea avea efectul opus asupra ta. Ar putea să te îndepărteze făcându-te să crezi că este arogant sau egoist.

5. Chicotesc mult

Când cineva râde la tot ce spui, chiar dacă nu este deloc amuzant, în mod clar încearcă să obțină aprobarea ta. Vor să știi că te găsesc amuzant și distractiv, așa că s-ar putea să chicotească fără motiv. S-ar putea să facă acest lucru, de asemenea, deoarece nu au curajul să vă spună ce simt.

6. Îți cer sfaturi

Când cineva nu foarte apropiat îți cere sfaturi despre carieră sau problemele personale, s-ar putea să fii surprins, mai ales dacă nu ai o legătură strânsă cu acea persoană. Ei fac asta pentru că prețuiesc opinia ta, desigur, dar vor și să te simți flatat de atenția lor. Făcându-te să te simți apreciat, ei speră să-ți arate pe furiș că ești important pentru ei.

7. Iubesc orice iubești tu

Cineva care te place este de acord cu tot ce spui. Îți plac caii? La fel și lor! Vrei să vizitezi Thailanda? Idem! S-ar putea să facă asta pentru a încerca să vă arate că vă potriviți unul cu celălalt.

8. Dau like la toate postările tale pe rețelele sociale

Persoana care te place va acorda mai multă atenție postărilor tale din rețelele sociale pentru a afla cât mai multe despre tine. S-ar putea să vă „aprecieze” postările sau să le comenteze pentru a vă implica în conversație. Sunt atât de interesați de tine încât nu pot sta departe de rețelele tale sociale! Ei vor să îți spună că te plac, dar nu pot, așa că recurg la butonul de like.

9. Se aplecă peste masă, spre tine

Întotdeauna își poți da seama când cineva te place atunci când încearcă să se apropie de tine, dar s-ar putea să facă acest lucru în moduri ciudate, cum ar fi aplecându-se peste masă în timpul conversației. Acesta este momentul în care își pun coatele pe masă și își întind partea superioară a corpului spre tine, astfel încât să se simtă fizic mai aproape de tine. Dacă nu știi ce încearcă ei să facă, s-ar putea să ți se pară puțin ciudat și copleșitor!

10. Te evită.

Deși ar putea suna ciudat să spui că cineva care te place s-ar putea să nu vrea să petreacă timp cu tine, s-ar putea să te evite pentru că este prea tulburător pentru a fi în prezența ta. Se simt atât de nervoși și anxioși încât trebuie să creeze o anumită distanță fizică între voi. Deci, ei ar putea evita contactul vizual sau ar putea încerca să mențină o distanță fizică, deoarece atingerea dvs. este prea copleșitoare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: dragoste secretă semne comportament