x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Cum a provocat o glumă proastă divorțul unui cuplu, la două zile după nuntă

Cum a provocat o glumă proastă divorțul unui cuplu, la două zile după nuntă

de Redacția Jurnalul    |    08 Ian 2024   •   17:30
Cum a provocat o glumă proastă divorțul unui cuplu, la două zile după nuntă

O mireasă a cerut divorțul la 48 de ore de la nuntă din cauza unei glume proaste a mirelui.

Aceasta a povestit pe Reddit experiența neplăcută prin care a trecut. Soțul ei, Jake, a început să se uite la videoclipuri cu farse de nuntă înainte de ziua lor specială  și, în pofida faptului că a promis că nu va face o glumă nesărată la nunta lor, el a ignorat-o.

Femeia credea că soțul ei își dorește să o ajute la organizarea nunții, așa că l-a încurajat să ia legătura cu un fotograf și să aleagă o cofetărie bună.

"I-am reamintit cu o zi înainte că dacă ar face așa ceva, o farsă, m-aș despărți imediat de el. Când a venit ziua nunții, totul a decurs fără probleme până la ceremonie. Până a venit momentul în care tortul urma să fie tăiat", a mai povestit ea.

În momentul în care cei doi tăiau prima felie de tort, mirele a împins-o pe mireasă cu fața în tort.

"Deodată am simțit o mână pe ceafă împingându-mă cu fața în tort. Nu doar machiajul meu, dar toată rochia de mireasă a fost stricată și toată lumea a râs, soțul meu cel mai tare. În acel moment, fotograful a făcut o poză și Jake a spus că aceasta este de acum fotografia noastră de nuntă", a spus femeia pentru Mirror, citat de antena3CNN.

Enervată, ea i-a dat o palmă soțului și a ieșit în lacrimi din restaurant. Nunta a luat sfârșit în acel moment, iar Jake și-a cerut iertare soției lui pentru gestul său. Cu toate acestea, tânăra a decis să divorțeze.

×
Subiecte în articol: gluma casatorie divort