x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Horoscopul săptămânii 15-21 decembrie. Vești proaste pentru Tauri

Horoscopul săptămânii 15-21 decembrie. Vești proaste pentru Tauri

15 Dec 2017   •   15:03
Horoscopul săptămânii 15-21 decembrie. Vești proaste pentru Tauri

Evenimente spectaculoase au loc în viața unor nativi ai horoscopului. Câștiguri substanțiale, cereri în căsătorie sau promovări neașteptate apar în zilele ce vin. Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

Pragmatice, vorbăreţe şi atente, au grijă să-şi găsească cel puţin o poziţie socială bună. Să analizeze lucrurile în profunzime, nu doar formal. Bonomia cu care ne-au obişnuit le va reveni. La capitolul iubire ori le merge din plin, ori nu le preocupă momentan subiectul. Profesional, răbdarea lor va da roade nebănuite deacum înainte.

Taur

Afectiv, lucrurile sunt pe drumul cel bun, dacă ne gândim că nu le place să vorbească despre sentimentele lor. Comunicarea este deficitară, sunt prea vehemente. Ar putea avea şansa schimbării locului de muncă, în aceeaşi instituţie sau în afara ţării. Nu se pot plânge că nu ştiu să-şi administreze finanţele. Totuşi, unele probleme de sănătate necesită cheltuieli.

Gemeni

Mai multe evenimente se vor petrece în viaţa lor și le vor face să se simtă vedete, deși orgoliul le este încă şifonat. Vor uita toate aceste stări atunci când li se va propune o schimbare importantă. Săptămâna aceasta nu știu să-şi exprime sentimentele şi fac gafe. Profesional, lucrurile merg din ce în ce mai bine. Se înţeleg cu persoanele mai în vârstă.

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac zodii