x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Inspectorii de loialitate. Angajații care verifică persoanele suspectate că își înșeală partenerul

Inspectorii de loialitate. Angajații care verifică persoanele suspectate că își înșeală partenerul

de Redacția Jurnalul    |    06 Oct 2024   •   23:20
Inspectorii de loialitate. Angajații care verifică persoanele suspectate că își înșeală partenerul
Sursa foto: AntonioGuillem/Getty Images/iStockphoto

O companie americană oferă inspectori de loialitate care verifică persoanele suspectate că își înșală partenerul. Verificarea ține câteva zile și costă circa 100 de dolari. Firma are un angajat permanent și sute de colaboratori cu jumătate de normă.

Savanna Harrison, în vârstă de 27 de ani, este inspector profesionist  și folosește rețelele de socializare pentru a-i expune persoanele infidele, potrivit Sky News. Ea susține că a trecut prin această experiență și vrea să ajute alte femei să prevină problema. De aceea, Savanna a început să lucreze pentru compania Lazo, care se descrie drept „un instrument conceput pentru a vedea intențiile și a renunța la relațiile toxice”.

Aceasta este plătită pentru a efectua zeci de teste de loialitate pe lună asupra unor oameni suspectați că își înșală partenerii. De obicei femeile apelează la serviciile ei, iar un test de loialitate poate dura în jur de cinci zile. Testul se termină în momentul în care „suspectul” acceptă o întâlnire.

Testele costă între 50 și 80 de dolari, dar prețul poate trece de 100 de dolari, în funcție de serviciile oferite.

Compania Lazo are un singur „inspector” cu normă întreagă, care câștigă circa 3.000 de dolari pe lună făcând teste de loialitate. Compania înființată în acest an mai colaborează cu aproximativ 400 de verificatori cu normă parțială, cum este și Savanna.

×