x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Masturbarea poate fi mortală, atrage atenția un medic criminalist

Masturbarea poate fi mortală, atrage atenția un medic criminalist

08 Feb 2018   •   15:30
Masturbarea poate fi mortală, atrage atenția un medic criminalist

Un studiu recent, efectuat de medicul german Harald Voss, dezvăluie cifre neliniștitoare în privința celor care se masturbează aplicând tehnici periculoase.

Studiul dezvăluie că în Germania mor în fiecare an între 80 și 100 de persoane care se masturbează periculos.

Harald Vodd estimează că una sau două persoane dintr-un milion sunt uciși de tehnici periculoase practicate în timpul masturbării. Aceste persoane doresc să experimenteze senzații și mai acute de plăcere, motiv pentru care practică asfixierea, se supun șocurilor electrice, etc, acestea fiind cele mai frecvente tehnici practicate.

O cifră foarte precisă a morților nu a putut fi stabilită din cauza rudelor celor decedați care au ascuns obiectele folosite din jenă , a explicat medicul criminalist.

”Numărul celor morți în astfel de circumstanțe este neraportat din cauza rudelor care găsesc situația extrem de jenantă iar aceștia ascund materialele găsite lângă ruda decedată. În plus, dacă polițiștii descoperă că decesul a survenit accidental, victima este dezbrăcată, sunt prezente materiale pornigrafice, nu există nicio scrisoare de adio, există o oglindă în apropierea celui decedat, cadavrul nici nu mai trece pe la criminaliști, decesul fiind declarat accidental”, a mai spus medicul.


Voss a mai declarat în interviul pe care la acordat publicației Bild, că masturbarea periculoasă este practicată la orice vârstă însă bărbații cad cel mai frecvent victime, femeile fiind mult mai prudente în general.

×