x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Situații dificile în dragoste pentru nativii care au început o relație în 2024

Situații dificile în dragoste pentru nativii care au început o relație în 2024

de Redacția Jurnalul    |    06 Sep 2024   •   21:45
Situații dificile în dragoste pentru nativii care au început o relație în 2024
Sursa foto: Unsplash/relatii dragoste

Anul 2024 a adus numeroase provocări în viețile de cuplu, dar astrologii susțin că relațiile care au început în acest an sunt menite să reziste. Deși mulți au trecut prin momente dificile, cei care au decis să își construiască o legătură de durată vor beneficia de investiția lor în timp și efort.

Nodurile astrologice, aflate în Berbec, sugerează o reconfigurare a relațiilor. Berbecul, semn asociat cu plăcerile și obiectivele personale, impune o nouă dinamică față de Balanță, care tinde să pună pe primul plan armonia și nevoile celorlalți. Cu nodul nord în Berbec și nodul sud în Balanță, 2024 este un an în care independența și libertatea personală primează. Cei care aleg să rămână în relații o fac în baza unei autenticități reciproce și a sprijinului mutual, potrivit Astrology.com.

Berbecii nu lasă să treacă timpul fără a-și seta scopuri personale și profesionale pe o distanță lungă. Condus de planeta Marte, acest semn zodiacal este orientat către acțiune. Focusul este acum pe propria persoane și pe propriile interese, arată Yourtango.com. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să existe egoism în relații.

Astrologii avertizează că doar relațiile bazate pe respect, sprijin reciproc și capacitatea de a învăța din greșelile trecutului vor rezista pe termen lung. Nodurile astrologice revin în aceleași semne odată la 18 ani, oferind astfel lecții valoroase pe care fiecare individ trebuie să le integreze în propria dezvoltare, atât în dragoste, cât și în alte tipuri de parteneriate.

Pe 12 ianuarie 2025, odată cu mutarea nodurilor în Pești și Fecioară, un nou set de învățăminte va influența relațiile romantice, îndemnându-ne să muncim pentru ceea ce ne dorim și să ne îmbunătățim relațiile.

×