x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Semifinala "FANtastic Show",  lider de audienta la orase si in toata tara

Semifinala "FANtastic Show",  lider de audienta la orase si in toata tara

14 Aug 2016   •   18:01
Semifinala "FANtastic Show",  lider de audienta la orase si in toata tara
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Semifinala "FANtastic Show" care i-a desemnat castigatori pe Andrei Stefanescu si a sa echipa rosie, din care au facut parte Raluka si Aurelian Temisan, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Ultimul duel al căpitanilor fantastici Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu înaintea marii finale de sambata viitoare a adunat in fata micilor ecrane 1.293.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.48.

Astfel, la nivelul publicului din toata tara, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata, pe parcursul difuzarii emisiunii (20.00 - 22.13), o audienta medie de  4,8 puncte de rating si o cota de piata de 14,3%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 4 puncte de rating si o cota de piata de 12%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din mediul urban, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 4,6 puncte de rating si o cota de piata de 14 %.

Asadar, in semifinala de sambata aceasta, Liviu Varciu si echipa sa, din care au facut parte Elena Ionescu si Dima Trofim, au pierdut in favoarea lui Andrei Stefanescu si a echipei sale compuse din Raluka si Aurelian Temisan. „Proba de grup”, „Recunoaște melodia”, “Butoaiele cu apă”, “Ruleta imitatorilor”, “Cine cu cine”, “Vârsta melodiei”, “Paharele cu masa rotundă”, “Memoria”, „Alfabetul”, “Șut și gol” (cu labele de scafandru) si "Popularul" (care l-a avut ca invitat special pe Uddi) au fost probele pe care cei sase fantastici din platou le-au trecut cum s-au priceput mai bine. Amuzanta competitie a fost prezentata si arbitrata de la centru de Florin Ristei, iar un juriu popular format din cinci membri a votat cele mai bune prestatii artistice ale serii.

Cea mai distractiva competitie a verii se va incheia sambata viitoare, cu marea finala a sezonului. Cine intra in joc alaturi de Liviu Varciu si Andrei Stefanescu in lupta lor pentru marele trofeu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea pe 20 august, de la ora 20.00, in ultima editie "FANtastic Show".

Sursa:Kantar Media         

Copyright:ARMADATA S.R.L.        

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group             

Analiza este facuta pe target-urile All Urban si National    

Perioada 13 august 2016              

×
Subiecte în articol: FANtastic Show