x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Show-ul “Te cunosc de undeva!” își alege finaliștii

Show-ul “Te cunosc de undeva!” își alege finaliștii

24 Mai 2017   •   13:06
Show-ul “Te cunosc de undeva!” își alege finaliștii

Show-ul “Te cunosc de undeva!” își desemnează sâmbătă, 27 mai, de la ora 20.00, la Antena 1, finaliștii celui de-al unsprezecelea sezon al transformărilor.

După aproape patru luni de spectacol prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, la sfârșitul galei de sâmbăta aceasta, primii cinci concurenți se vor califica în marea finală din 3 iunie.

Așadar, în semifinală, Alex Vasilache va cânta în travesti și o va imita pe doamna Gabi Luncă, una dintre cele mai mari interprete de muzică lăutărească, Anda Adam se va transforma în Bonnie Tyler, o cântăreață care uluiește publicul cu forța și expresivitatea vocii ei, în timp ce Bianca Sârbu va fi... cel mai bun prieten al său din culise și de pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu. Biu Marquetti va realiza un travesti spectaculos și îl va imita pe artistul  originar din Mozambic, Afric Simone, Daniel Max Dragomir va trebui să-și demonstreze toate calitățile de maestru al transformărilor, cu rolul său din această seară, curajosul belgian Stromae, în vreme ce Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor aduce pe scenă un fragment din musicalul “All That Jazz”, transformați în Roy Scheider și Ben Vereen. Desprinsă parcă dintr-un film cu James Bond, Ruby va fi pentru o seară Peggy Lee și va cânta nemuritoarea piesă “Fever”, Sore o va imita pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” pe Nina Simone, în timp ce mezinul “Cuza”, va deveni Anthony Kiedis, solistul celebrei trupe Red Hot Chili Peppers.

Vocea Teodorei Sava, tânăra care va urca sâmbătă seara pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, s-a auzit pentru prima dată în emisiunea “Next Star”, când i-a uimit pe jurați cu talentul ei. În semifinala show-ului transformărilor, Teodora va crea un moment muzical memorabil, alături de Florin Ristei și trupa sa, FreeStay.

Care va fi cea mai reușită transformare a galei, dar și cine vor fi cei cinci finaliști ai celui de-al unsprezecelea sezon, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 27 mai, de la ora 20.00, în semifinala “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!