x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Simona Gherghe a împlinit 13 ani, la Antena 1: “Sunt emoționată. O treime din viață mi-am petrecut-o aici”

Simona Gherghe a împlinit 13 ani, la Antena 1: “Sunt emoționată. O treime din viață mi-am petrecut-o aici”

17 Apr 2015   •   14:35
Simona Gherghe a împlinit 13 ani, la Antena 1: “Sunt emoționată. O treime din viață mi-am petrecut-o aici”

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Acces direct”, a împlinit, pe 15 aprilie, 13 ani de când face parte din familia Antenei 1.

“Sunt emoționată... A trecut foarte repede timpul, parcă mai ieri am venit cu trenul de noapte (n.n. de la Iași) la București, să dau probă pentru Observator. Practic, o treime din viața mea mi-am petrecut-o aici! Sunt 13 ani de când, zi de zi, intru în casele oamenilor. Le mulțumesc pentru că încă mă mai primesc”, a declarat Simona.

Simona își amintește că prima ei zi la Antena 1 a coincis cu cea dintâi zi într-un oraș care nu-i părea prea prietenos. “A fost o perioadă dificilă, o viață nouă, un job nou într-un mediu extrem de concurențial, într-un oraș nou în care nu știam pe nimeni. Cam asta îmi amintesc despre primele luni în Antena 1. Și muncă. Foarte multă muncă, pentru că așa uitam că sunt singură și departe de casă... Au urmat ani frumoși, ani în care am învățat foarte mult. În care am evoluat. În care am învățat ce înseamnă televiziunea!”, a mai spus Simona.

Pe Simona Gherghe telespectatorii o pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, în emisiunea “Acces direct”.

×