x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Festival de burgeri, în Capitală

Festival de burgeri, în Capitală

de Alice Petrescu    |    11 Mai 2018   •   17:05
Festival de burgeri, în Capitală
Sursa foto: KRISTINA_MELNIC

În acest weekend  La Verde Stop, pe Barbu Văcărescu 162-164 în București, vă veți putea aventura în căutarea celui mai bun burger la cea de a patra ediție BurgerFest. La eveniment vor fi prezente 27 de restaurante din țară care vor veni cu  peste 70 de sortimente de burgeri tradiționali dar şi inovativi din carne de rață, miel, capră dar și preparați cu ingrediente delicioase, precum diferite tipuri de brânză, avocado sau fructe de mare.

Publicul va avea parte şi de multe ore de relaxare la iarbă verde, de concerte sustinute de Mihail. Sue Paparude, E.M.I.L., Roa şi Moon Museum. De asemenea, pe scenă vor urca şi trei dintre cei mai tari DJ din Bucureşti, care se vor ocupa de muzica şi distracţia festivalului. În plus, ca în fiecare an, cățeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.

Pentru al patrulea an consecutiv, BURGERFEST va desemna  şi CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competiții unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalități relevante din domeniul culinar.

Competiția CEL MAI BUN BURGER are loc din nou la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos și inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanții restaurantelor prezente în competiția dedicată profesioniștilor.

Deşi la Burgerfest vii cu poftă de burgărit, ediţia din 2018 te ademeneşte şi cu o porţie de sănătate, iar spaţiul de la Verde Stop se înnoieşte cu o zonă nouă cu teren de baschet. The Burgerfest Urban Area este o zonă special amenajată, care îmbie iubitorii de burgeri şi la puţin sport.

Accesul la festival se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 18 lei pentru tichetele de o zi și 40 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.
 

Programul concertelor BURGERFEST 2018:

Vineri, 11 mai 2018

  • E.M.I.L.

Sâmbătă, 12 mai 2018

  • ROA
  • Mihail

Duminică, 13 mai 2018

  • Moon Museum
  • Șuie Paparude



 

 

 

×
Subiecte în articol: BurgerFest