x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Mihai Morar s-a mutat în"Orașul Faptelor Bune". Timp de o săptămână va locui într-o casă de sticlă, în Piața Universității

Mihai Morar s-a mutat în"Orașul Faptelor Bune". Timp de o săptămână va locui într-o casă de sticlă, în Piața Universității

18 Dec 2017   •   16:38
Mihai Morar s-a mutat în"Orașul Faptelor Bune".  Timp de o săptămână va locui într-o casă de sticlă, în Piața Universității

Radio ZU şi-a propus să rescrie cea mai frumoasă poveste de Crăciun. "Orașul Faptelor Bune" este și anul acesta, ca și anul trecut, locul unde timp de o săptămână se reunesc minunile și poveștile cu final fericit, unde oamenii care au nevoie de ajutor îi întâlnesc pe cei care pot ajuta.

Timp de o săptămână, până pe 23 decembrie, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Adi Mihăilă, Raluca Benavides, Răzvan Popescu, Flick Domnul Rimă și colega lor de la știrile Radio ZU, Tea Teodorescu, vor locui într-o casă de sticlă construită în Piața Universității, de unde vor transmite live 24 de ore din 24. Scopul tuturor celor implicați este să realizeze cât mai multe fapte bune în aceste 7 zile.

”În orașul faptelor bune îmi dau seama că eu nu lucrez la radio ca să vorbesc. Lucrez la radio ca să ascult. Ascult povești. Ascult cum bat inimile românilor la aceste povești. Sunt șapte zile în care radioul tare. Minunile vorbesc”, spune Mihai Morar din Piața Universității.

În #OrasulFaptelorBune sunt concerte cu cei mai îndrăgiți artiști în fiecare seară, street food, vin fiert, turtă dulce și multe alte bucurii de-ale iernii. Iată și programul acestor zile:

Luni – 18 decembrie, 19:00 – 22:30: Antonia, Lidia Buble, Alina Eremia, Alex Velea, Carla’s Dreams, Deepcentral

Marți – 19 decembrie, 19:00 – 22:30: Andra Gogan, Maria Nicole, The Motans, What’s Up, Ami, Connect-R, 3 Sud-Est, INNA, Iuliana Beregoi.

Miercuri – 20 decembrie, 19:00 – 22:30: Trupa Feelings, Fly Project, Grasu XXL, Shift, Ruby, Guess Who,Nicole Cherry

Joi – 21 decembrie, 19:00 – 22:30: Mira, Speak, Elena Gheorghe, Noaptea Târziu, Liviu Teodorescu, Andra Ioana Ignat

Vineri – 22 decembrie, 19:00 – 22:30: Prestige Orchestra, Nadir, Feli, Sore, Smiley, ADDA

Sâmbătă – 23 decembrie, 18:00 – 21:30: Nicoleta Nucă, Mandinga, Lora, Irina Rimes, Raluka.

Buzdugan şi Morar alături de cei mai tari artişti din România te invită să faci parte din aventura pusă la cale împreună cu Primăria Municipiului București și Creart și să contribui la realizarea cât mai multor fapte bune. Cei care au nevoie să ”înscrie o poftă”  sau să facă o faptă bună și să ”îndeplinească o moftă” pot intra pe site-ul RadioZu, în secțiunea ”Orașul Faptelor Bune” și să fie personaje în această poveste frumoasă de Crăciun.

×
Subiecte în articol: radio zu