x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Te cunosc de undeva. Un celebru compozitor e invitat sa cante, in premiera, alaturi de Florin Ristei si trupa sa! "Invitatia m-a surprins"

Te cunosc de undeva. Un celebru compozitor e invitat sa cante, in premiera, alaturi de Florin Ristei si trupa sa! "Invitatia m-a surprins"

04 Noi 2016   •   14:33
Te cunosc de undeva. Un celebru compozitor e invitat sa cante, in premiera, alaturi de Florin Ristei si trupa sa! "Invitatia m-a surprins"
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

            Celebrul compozitor Horia Moculescu vine sambata, 5 noiembrie, de la ora 20.00, pentru prima oara la "Te cunosc de undeva!", sa cante alaturi de Florin Ristei si trupa sa, FreeStay, cateva dintre cele mai cunoscute refrene ale slagarelor sale.

            "Invitatia m-a surprins, pentru ca nu lucrasem niciodata cu Florin Ristei, un baiat foarte talentat, ca si colegii sai de trupa, si mi-a facut placere sa o onorez. Iar echipa a fost foarte prietenoasa... M-am bucurat ca am avut si un pian sub mana si asta m-a facut sa ma simt extraordinar. Sper ca emisiunea sa fie bine primita de public", spune maestrul Moculescu.

            Ce anume din creatia sa a ales compozitorul Horia Moculescu sa cante alaturi de Ristei si FreeStay, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sambata, 5 noiembrie, de la ora 20.00, intr-o noua editie a show-ului "Te cunosc de undeva!".

×