x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Un handbalist profesionist și un programator IT intră în joc, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Un handbalist profesionist și un programator IT intră în joc, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

15 Mar 2018   •   11:05
Un handbalist profesionist și un programator IT intră în joc,  la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Răzvan Ștefan Cucu (24 de ani) și Petru Stroe (22 de ani) sunt cei doi concurenți care diseară, de la ora 22.00, vor sta față în față cu șapte necunoscuți, pentru a le spune vârsta exactă, într-o nouă ediție a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru, la Antena 1.

Răzvan lucrează în IT, ca programator, iar Petru joacă handbal la CSM Oradea. Spun despre ei că seamănă mult unul cu celălalt și că lumea îi intreabă deseori dacă sunt rude. De altfel, ei chiar se consideră mai degrabă frați decât prieteni.

În această seară, la show-ul în care banii se fac cu anii, Răzvan și Petru speră să câștige cât mai mulți din cei 100.000 de lei puși în joc. Cu banii pe care speră să-i obțină la finalul serii, Răzvan își dorește să își cumpere o mașină, iar Petru să plece, la vară, într-o vacanță exotică.

Dacă spiritul de observație, intuiția și noțiunile de cultură generală îi vor ajuta pe Răzvan și Petru să plece acasă cu banii pe care și-i doresc, telespectatorii Antenei 1 vor afla diseară, de la ora 22.00, într-o nouă ediție “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru.

 

×
Subiecte în articol: Guess My Age – Ghicește vârsta