x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Unde mergem în weekend? Old Blacks Music & More Festival la Arenele Romane

Unde mergem în weekend? Old Blacks Music & More Festival la Arenele Romane

de Alice Petrescu    |    25 Mai 2018   •   18:42
Unde mergem în weekend? Old Blacks Music & More Festival la Arenele Romane

Pasionații de rock și iubitorii de riff-uri sunt așteptați pe 25 mai la Arenele Romane, la cel mai mare eveniment de profil al anului, Old Blacks Music & More Festival.  Evenimentul găzduieşte în premieră trupe din zone muzicale total opuse și cu un public foarte diferit. Printre formaţiile care vor urca pe scenă se numără Iedera, Vița de Vie, Subcarpați, Trupa Zero, Trooper și IRIS. 

 Street Food Festival Brașov

A doua ediție a Street Food Festival Brașov va avea loc între 24 și 28 mai pe Platoul de sub Tâmpa. Cu acest prilej, iubitorii artei culinare se pot bucura de experiențe de neuitat de la burgerii care mai de care mai apetisanți, la pizza, costiție, produse asiatice, dulciuri și multe altele.Pentru că Street Food Festival e mai mult decât mâncare grozavă, organizatorii evenimentului au pregătit, în plus pentru anul acesta, un Festival stage, Cinema Outdoor, Kids zone și Wine Garden.

Concerte şi activităţi sportive la Satu Mare

O serie de concerte, dar şi evenimente sportive vor avea loc în perioada 25-27 mai în Satu Mare, cu ocazia Zilelor Oraşului. Pe parcursul celor 3 seri vor susţine concerte o serie de formaţii printre care Holograf, Cargo Carla's Dreams, Bere Gratis & Gheorghe, Elvis Band, Doddy, The Carbonfools şi alţii. În paralel va fi organizat un târg al meşterilor populari, dar şi competiţii sportive precum 'Tower Run', un concurs de urcat scările Palatului Administrativ, sau 'The Strongest Man', în care concurenţii îşi vor putea testa forţele. 

Festivalul Luminii la Timişoara

În Parcul Rozelor din Timișoara se va  desfăşura sâmbătă, 26 mai începând cu ora 15, Festivalul Luminii . Vor fi  jocuri, concerte, dar și un spectacol de jonglerii cu foc. De asemenea, vor fi organizate activităţi interactive pentru toate vârstele. Copiii vor fi pictaţi în personajele lor preferate, vor parcurge un labirint şi se vor distra în atelierul de baloane de săpun. Seară se va încheia cu un concert surpriză şi un spectacol de lumini şi foc.

Seafood Picnic by Taverna Racilor la Snagov 

Festivalul fructelor de mare va avea loc în acest weekend la Snagov ( Complex Astoria ). Cu acestă ocazie vor fi gătite peste 3000 Kg de creveţi, caracatiţe, midii ,rapane, calamari şi multe alte bunătăti. Pe lângă preparatele gustoase din fructe de mare şi deserturile irezistibile, organizatorii au amenajat şi o zona de picnic, unde va fi multă muzica şi distractie.

 

×