x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Urban Grill Fest la Romexpo, în perioada 31 mai -3 iunie

Urban Grill Fest la Romexpo, în perioada 31 mai -3 iunie

28 Mai 2018   •   13:30
Urban Grill Fest la Romexpo, în perioada 31 mai -3 iunie

Bucharest Food Festival, cel mai mare festival gastronomic din București și poate chiar din țară, revine cu o nouă ediție dedicată exlusiv grătarului- Urban Grill Fest. Este cunoscută pasiunea românilor pentru grătare și plăcerea de a petrece timp cu familia la iarbă verde, tocmai de aceea organizatorii Urban Grill Fest aduc iarba verde în fața pavilionului central de la Romexpo, cu ajutorul Oxygazonului. Urban Grill Fest este locul unde poți să te bucuri de un grătar la oraș.

 

Festivalul este un eveniment de anvergură care reunește tradiția grill-ului din aproximativ 20 de culturi gastronomice și care oferă posibilitatea vizitatorilor de a învăța cât mai multe moduri de preparare ale grătarului, fie că vorbim despre grătar pe gaz, pe lemne sau cărbuni.

Dacă nu tu ești cel care pregătește grătarul și te interesează doar gustul, la festival te așteaptă o varietate de mâncăruri pentru toate gusturile. Nu uităm nici de celelalte alimente care completează o masă copioasă, așa că punem la dispoziția vizitatorilor preparate pe bază de lapte, băuturi alcoolice și nonalcoolice, dulciuri sau orice altceva îți poate satisface papilele gustative.

Activități de la care nu poți lipsi, precum realizarea micului centenar, un mic de 100 m, sandwinch-ul cu aceeași dimensiune sau un concurs al celui mai bun mic bucureștean te ajută să ai un weekend de neuitat alături de familie și prieteni.

 

Demonstrații realizate de Chefi celebri precum Cezar Munteanu, o zonă de ”do it yourself” în care îți poți prepara singur grătarul și expoziția de păsări rare și de rasă pregătită special pentru cei mici sunt doar câteva dintre atracțiile festivalului.

 

Mai multe surprize, vedete și activități vă așteaptă la Romexpo, pe 31 mai, când intrarea este gratuită, ori în următoarele zile, până pe 3 iunie, pe baza unui bilet de intrare de 10 lei.

×
Subiecte în articol: Urban Grill Fest Romexpo