x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Valentina Pelinel: „Nu toată lumea are norocul să își găsească jumătatea din prima”

Valentina Pelinel: „Nu toată lumea are norocul să își găsească jumătatea din prima”

de Dragoş Tănase    |    02 Mai 2015   •   15:36
Valentina Pelinel: „Nu toată lumea are norocul să își găsească  jumătatea din prima”

Sâmbătă, 2 mai, într-o nouă ediție a emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, difuzată de Antena Stars, de la ora 16:00, Valentina Pelinel recunoaște că divorțul a maturizat-o.

„Sunt o tipă cerebrală și perfecționistă, dar, când vine vorba de dragoste… m-ai pierdut. Eu pentru iubire sunt în stare să sacrific orice, nimic din ceea ce ai putea să ai nu se compară cu iubirea. Divorțul m-a maturizat. Nu îl iau ca pe un eșec, consider că a fost o etapă în viața mea care s-a terminat. Nu toată lumea are norocul să-și găsească jumătatea din prima”, crede Valentina.

Fotomodelul s-a retras în SUA atunci când mariajul ei a început să scârțâie, țara în care a plecat să își construiască o carieră la doar 16 ani.

„Primul an în America a fost greu. Agenția unde lucram a investit mult în mine. Aveam acnee, a trebuit să o tratez. Dantura mea lăsa de dorit și a trebuit să îmi pun fațete și să am un zâmbet de reclamă”, își amintește invitata Oanei Turcu.


Oana TURCU

Tuncay Ozturk dezvăluie în aceeași ediție a emisiunii cum a decurs prima întâlnire pe care a avut-o cu Andreea Marin, cea care urma să îi devină soție și faptul că își dorește să devină tată.

„Trebuie să avem un copil. Trebuie să ne formăm o familie. M-au întrebat și părinții mei. Asta înseamnă familie în Turcia, facem mulți copii. Cu timpul, s-au mai schimbat lucrurile, dar în mod normal trebuie să existe copii în viața noastră, cel puțin trei”, spune Tuncay Ozturk.

Cum a reacționat mama lui atunci când a decis să se mute în România, dar și ce crede despre diferența de vârstă dintre el și soția lui, sâmbătă, de la 16:00, la Antena Stars.
 

×