x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Vedetele își testează forța cu mănușile de box inteligente de la Knockout

Vedetele își testează forța cu mănușile de box inteligente de la Knockout

29 Aug 2022   •   16:04
Vedetele își testează forța cu mănușile de box inteligente de la Knockout

Emisiunea UFC Club, difuzată în fiecare sâmbătă pe PRO Arena, începând cu orele 23:00, vine cu o nouă provocare pentru invitații lui Alexandru Ganci și Dan Pană. 

În cadrul unei rubrici speciale, vedetele din platoul emisiunii își vor testa forța cu ajutorul mănușilor inteligente Smart Boxing Gloves, dezvoltate de Knockout Store. 

 

Aceste mănuși de box îmbină Sportul cu Distracția în timpul antrenamentelor, oferindu-le pugiliștilor posibilitatea de a monitoriza performanțele realizate, cu ajutorul unor senzori speciali. 

Află care sunt cele mai puternice vedete din România 

Pe lângă analiza ultimelor lupte, cele două gazde ale emisiunii UFC Club îi vor provoca pe invitați să își testeze în timp real forța loviturilor, utilizând Smart Boxing Gloves - primele mănuși inteligente din lume, special concepute pentru a oferi un suflu nou antrenamentelor de box. 

 

“V-am promis că o să aveam o rubrică specială în emisiune și o să vedem ce vedetă este cea mai rapidă, cea mai puternică și cea mai periculoasă. Pentru asta v-am pregătit ceva cu totul special” a declarat Alexandru Ganci. 

 

Valorile parametrilor vor fi măsurate cu aplicația Smart Boxing Gloves, tool special conceput pentru monitorizarea performanței realizate cu ajutorul acestor mănuși. Acestea vor fi afișate pe ecranul din platoul emisiunii, astfel că cei de acasă vor ști adevărata forță a vedetelor preferate. 

Mănuși de box cu funcții ce susțin performanța 

Knockout Store, producătorul acestor mănuși, le pune acum la dispoziție tuturor celor care practică boxul o tehnologie de ultimă generație pentru monitorizarea performanțelor. 

 

Smart Boxing Gloves sunt confecționate din piele de calitate premium, au un strat de spumă cu memorie și dispun la interior de o căptușeală antimicrobiană. Datorită acestor atribute, se potrivesc perfect pe mana pugilistului și asigură un confort deosebit la utilizare. 

 

Mănușile de box inteligente de le Knockout Store vin însoțite de doi senzori, câte unul pentru fiecare mână, ce permit măsurarea în timp real a unor parametri de interes, precum: viteza loviturilor, numărul lor, cadența etc Se introduc în manșetele mănușilor, cântărind doar 6 grame. 

 

“Am făcut rost de niște senzori speciali. După cum vedeți, pe o parte sunt negri, iar pe cealaltă parte au culori diferite. Aceste culori ne arată că unul dintre senzori trebuie folosit cu mâna dreaptă, iar celălalt, cu mâna stângă” a adăugat Alexandru Ganci. 

 

Cei doi senzori ai mănușilor Smart Boxing Gloves se încarcă în interiorul cutiei pentru depozitarea lor, iar atunci când energia lor a ajuns la capacitate maximă, pot fi utilizați neîntrerupt, pentru o perioadă de 6 ore.

 

Datele colectate sunt stocate și vizualizate pe aplicația Smart Boxing Gloves, disponibilă în Google Play și App Store. Interfața sa intuitivă permite o utilizare facilă a opțiunilor avute la dispoziție, precum și ajustarea modurilor de lucru în funcție de obiectivele pugiliștilor. 

Despre Knockout Store

Knockout Store este magazinul online dedicat practicanților sporturilor de contact, cu o ofertă extinsă de produse și accesorii pentru antrenamente și competiții. Echipa dezvoltată în jurul acestui brand este formată din oameni uniți de pasiunea pentru echipamente calitative și accesibile. 

 

Fondat în 2008 pentru a inspira performanțele luptătorilor români, Knockout Store și-a construit reputația în jurul unor valori precum: grija constantă pentru siguranța sportivilor, calitatea soluțiilor oferite și dorința de a face KO provocare după provocare, atât în ring, cât și la sală.

 

Produsele din oferta Knockout Store aparțin unora dintre cei mai importanți producători în domeniu și dedicate practicanților de box, MMA, kickboxing, kempo, muay thai, BJJ, judo și multe alte discipline de contact. 


 

 


 

×