x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Viorica și Ioniță din Clejani concurează alături de copiii lor, Margherita și Fulgi, în prima ediție “FANtastic Show”

Viorica și Ioniță din Clejani concurează alături de copiii lor, Margherita și Fulgi, în prima ediție “FANtastic Show”

14 Iun 2017   •   19:01
Viorica și Ioniță din Clejani concurează alături de copiii lor, Margherita și Fulgi,  în prima ediție “FANtastic Show”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Prima ediție a emisiunii „FANtastic Show”, care revine sâmbătă, 17 iunie, de la ora 20.30, la Antena 1, cu cel de-al doilea sezon, îi va aduce din nou față în față, în postura de căpitani de echipă și de rivali pe Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu. Fiecare dintre ei va conduce o echipă alături de care va trece prin tot felul de probe, una mai amuzantă decât alta. Echipa care câștigă cele mai multe încercări ale fiecărei ediții va obține un trofeu. La finalul sezonului, echipa care strânge cele mai multe trofee va fi declarată câștigătoarea show-ului.

Așadar, în primul “meci” dintre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care va fi arbitrat de la centru de Florin Ristei, cei doi căpitani vor avea alături familia Clejanilor. Astfel, Andrei Ștefănescu va juca sub culorile roșii ale echipei sale împreună cu Margherita și Ioniță din Clejani, în timp ce Liviu Vârciu îi va avea în a sa echipă verde pe Fulgi și Viorica.

În premieră absolută, multe dintre probele acestui sezon “FANtastic Show” vor fi comentate și jurizate de doi oameni simpli, din popor, dar foarte exigenți: Zuza din Cotroceni și Neluțu din Berceni, în spatele cărora se vor afla două vedete, Paula Chirilă și Pepe.

Probele pe care cele două echipe le vor avea de trecut sâmbătă seara sunt dintre cele mai diverse și amuzante. “Invitatul surpriză”, “Paharele cu masa rotundă”, “Mini-fotbal cu făină”, “Recunoaște melodia” sau “Ruleta imitatorilor” sunt câteva dintre ele.

Care echipă va câștiga cele mai multe probe, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 17 iunie, de la ora 20.30, în prima ediție “FANtastic Show” a celui de-al doilea sezon.

×
Subiecte în articol: FANtastic Show