x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber În weekend-ul de Halloween, Uber oferă o călătorie bântuită povestită de Maia Morgenstern

În weekend-ul de Halloween, Uber oferă o călătorie bântuită povestită de Maia Morgenstern

de Redacția Jurnalul    |    28 Oct 2023   •   15:20
În weekend-ul de Halloween, Uber oferă o călătorie bântuită povestită de Maia Morgenstern

În weekend de Halloween, Uber le oferă bucureștenilor, pasageri Uber și nu numai, o cursă specială pentru a vizita “Bucureștiul bântuit”, experiență narată de cunoscuta actriță Maia Morgenstern.

Participanții vor putea vizita o serie de locuri cu povești enigmatice, bizare sau de-a dreptul înfricoșătoare, iar pasagerii curajoși vor avea parte de o cursă în mașini special decorate. Vocea Maiei Morgenstern îi va acompania la fiecare pas pentru o experiență înfricoșătoare de Halloween.

“La Uber ne străduim zilnic să-i ducem pe călătorii noștri acolo unde își doresc. Iar dacă de Halloween aceștia vor să-i ducem în locuri bântuite, cu siguranță ne vom strădui să nu îi dezamăgim. Aceasta este încă o ocazie de a demonstra ce poți face dintr-o călătorie cu un Uber în orașul tău. Suntem de asemenea bucuroși să o avem pe Maia Morgenstern ‘on board’ pentru această experiență. Prezența ei va transforma fiecare moment într-o poveste cu adevărat captivantă pentru toți cei care aleg să ni se alăture în această aventură." - Ana-Maria Borlovan, Head of Driver Operations Uber (CEE).

 

×
Subiecte în articol: Halloween uber Maia Morgenstern