x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber ZU TV, lider absolut de audienţă pe nişa televiziunilor de muzică 

ZU TV, lider absolut de audienţă pe nişa televiziunilor de muzică 

24 Mai 2016   •   07:25
ZU TV, lider absolut de audienţă pe nişa televiziunilor de muzică 

Sâmbătă, pe 21 mai, Zu TV a transmis integral, în direct,  concertul “Forţă Zu”, care, în acest an a avut loc în Capitală. Peste o sută de mii de oameni au fost prezenţi în PIaţa Constituţiei, unde a avut loc mega evenimentul care i-a avut drept gazde pe Mihai Morar şi Daniel Buzdugan. Transmisiunea  la televizor a început la ora 15,00 şi a durat până la ora 23,42,interval orar în care Zu TV a ocupat locul al patrulea în clasamentul tuturor televiziunilor, în rândul publicului cu vârste cuprinse între 15 şi 34 de ani. În medie, “Forţa ZU” a fost urmărit de 30 000 de telespectatori pe minut. Pe nişa canalelor de muzică, Zu TV a fost lider absolut de audienţă, pe targetul 15 – 34 de ani.

 Transmisia a putut fi urmărită pe radiozu.ro şi pe Antenaplay.ro. şi a fost realizată prin intermediul platformei tehnice a Antenaplay.ro. În total, 110 000 utilizatori au urmărit stream-ul evenimentului Forţa Zu.  Cu această ocazie, s-a realizat şi un record tehnic pentru platforma Antena Play, fiind implicate în proiect echipamente amplasate în patru data center.

Pe scena concertului au fost prezente cele mai în vogă vedete şi formaţii ale momentului,  precum Antonia, Alex Velea, Carla’s Dreams, B.U.G. Mafia, Delia, Inna, Lidia Buble, Smiley, Holograf, Cristi Minculescu & Iris, Zdob şi Zdub, Voltaj, Horia Brenciu & HB Orchestra, Mihail, Florin Chilian, Nicole Cherry, Adrian Sîna, JO, RACLA, Anda Adam, Nicoleta Nuca, Adda, Cabron, Ruby, Dorian Popa, What's Up, Shift, Connect-R, Lora, Peter Pop, Raluka, Ami, Uddi, Florin Ristei, Speak.

×
Subiecte în articol: Forza ZU