x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site diverse Frumuseii

Frumuseii

25 Iul 2005   •   00:00
MUZICA LA FACUT
Va place de Irina Loghin? Nu ca senator PRM, normal! - ci in calitate de cea mai sexy cantareata a romanilor... Dar de Pepe, cel mai...? Parca la el se mai nimereste. Concluzia e ca muzica n-are varsta...

In sondajul nostru, Irina Loghin a fost considerata atat de sexy, incat Ana Lesko si Nicoleta Luciu au fost trimise direct la coada clasamentului. Se prea poate ca ele sa nu fi fost votate in functie strict de o meserie anume... Pentru multi romani se pare ca Lesko si Luciu nu sunt cantarete sexy sau nici macar cantarete! Ei, si ce? Bine ca Irina Loghin, la cei 65 de ani ai sai, ocupa o asemenea pozitie. "Ma surprinde acest rezultat. Am ajuns la varsta la care alte cantarete, mult mai tinere, ar trebui sa ma intreaca. Dar, din pacate, nu s-a mai nascut o alta Angela Similea, care este o doamna a muzicii romanesti, cu o tinuta impecabila. Bineinteles ca ma bucur ca sunt cea mai sexy cantareata. Eu intotdeauna mi-am respectat publicul. Am fost pretentioasa cu rochiile, am cautat sa apar proaspata de fiecare data in fata oamenilor. Trebuie sa-si mai clateasca si ei ochii, din cand in cand", ne-a declarat, destul de rezervata, Irina Loghin.

JOGGING SI PASARELE. La inceput, nici n-a vrut sa stea de vorba cu noi, pe motiv ca ziaristii i-au facut destul rau. Dar subiectul a fost prea generos pentru domnia sa si, in cele din urma, ceva mai binevoitoare, ne-a impartasit si secretul longevitatii: "Fac multa miscare. Merg in parcul Herastrau inca de la sase dimineata, pentru a alerga. Este minunat sa auzi pasarelele la ora aceea, sa respiri aer curat. Iti da o pofta de viata!". Doar atat? "Ar mai fi ceva: sa nu poftiti la grasimi, ci la legume si fructe de la taranii nostri!"

FERICIRE. Dar ce credeti ca a spus Irina Loghin despre Pepe, "Cel mai sexy cantaret"? "Este unic pentru muzica romaneasca. Intr-o zi, Irinuca a venit la mine si mi-a pus sa ascult o caseta cu Pepe. Am intrebat-o imediat daca Ă«asta-i roman?Ă». Asa de bine canta! La inceputul carierei a incercat sa-l imite pe Aurelian Andreescu. Are voce frumoasa, poate sa cante ce vrea. Mai este si frumusel foc! Este Antonio Banderas al Romaniei! Imi place ca este modest, intotdeauna ne-am dat la glume prin turnee". Replica lui "Banderas" a fost... serioasa: "Serios? Nu-i o gluma?... Ma simt onorat. Asta inseamna ca am imbinat foarte bine talentul cu imaginea. Nu ma cred sexy, nu sunt narcisist, dar nu mi-e rusine cu mine, ma simt foarte bine in pielea mea si sunt mandru de mine. Sunt fericit ca am fost ales cel mai sexy cantaret. Sunt un tip zambaret si plin de viata si cred ca asta se transmite. Oricat de frumos ai fi, daca nu reusesti sa transmiti ceva oamenilor, tot degeaba! Ma bucur si pentru Irina Loghin. Bravo ei! Dupa atatia ani, a reusit sa se mentina in top! A iesit in fata multor fete tinere care au aparut mai mult sau mai putin dezbracate prin atatea reviste. Totusi, cred ca lumea a votat in functie de popularitate. Nu poti sa nu spui ca Irina Loghin n-a fost o femeie frumoasa sau ca nu este inca o femeie frumoasa, dar are totusi o varsta"... Doar cantecele ei n-au varsta, am adauga noi.

"Pepe este unic pentru muzica romaneasca. La inceputul carierei a incercat sa-l imite pe Aurelian Andreescu. Are voce frumoasa, poate sa cante ce vrea. Mai este si frumusel foc! Este Antonio Banderas al Romaniei! Imi place ca este modest, intotdeauna ne-am dat la glume prin turnee"
Irina Loghin cantareata

IMPARTIREA PROCENTELOR


"Pacat ca anii se asaza si ne schimba. Pe unii mai mult, pe altii mai putin", ne-a spus Irina Loghin. Cu toate acestea, populara interpreta de muzica populara a fost aleasa "Cea mai sexy cantareata". La doar un procent diferenta urmeaza Luminita Anghel (10%). Locul trei este ocupat de Andreea Banica (9%), iar pozitia a patra i-a revenit Angelei Similea (6%). La coada topului se afla Anna Lesko, Lili Sandu si Sofia Vicoveanca.

ESTE UNA SINGURA LA... 22 DE MILIOANE DE ROMANI


Irina Loghin a facut imprudenta sa-si dea numarul de telefon in cadrul unei emisiuni tv. De atunci, telefonul suna la fiecare cinci minute. "Romanii cred ca Irina Logihn este fabrica de bani. Salariul de senator, cele 28 de milioane de lei, il dau oamenilor nevoiasi. Am un olog pe care-l ajut de 30 de ani. E minunat sa vezi ca poti sa faci un bine. Dar eu sunt una singura la 22 de milioane de romani. Nu pot sa-i ajut pe toti. O doamna m-a sunat sa-i dau 40 de milioane de lei ca sa-si plateasca intretinerea. Vreau sa se stie ca posibilitatile mele nu sunt prea mari. N-am o afacere din care sa pot scoate atatia bani de cat au ei nevoie". Irina Loghin ne-a rugat sa scriem ceea ce s-a intamplat, in speranta ca romanii o vor intelege.

GABRIEL COTABITA: 1%


Pepe a fost ales "Cel mai sexy cantaret" in proportie de 16%. Urmeaza Stefan Banica Jr (9%), apoi Dan Bittman (6%) si Ion Dolanescu (5%). Iar Gabriel Cotabita si Pavel Stratan au obtinut doar un procent. Interesant este faptul ca jumatate dintre cei 2.000 de romani intervievati nu au avut nici o opinie. Cu alte cuvinte, nu i-a interesat cine este "Cel mai sexy cantaret".
×
Subiecte în articol: irina loghin irina loghin diverse