x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Agenda gurmanda - evenimente

Agenda gurmanda - evenimente

16 Mai 2007   •   00:00

In ţară

18-20 mai. HOVENTA, Sovata. Tărgul specializat este dedicat industriei ospitalităţii şi are invitaţi gastronomi de marcă din Ungaria.

20 mai. Parada Cărnaţilor, Sfăntul Gheorghe, Covasna. Evenimentul, ajuns la cea de-a doua ediţie, este un concurs dedicat celor care prepară cărnaţi. Orice tip de preparat poate intra in competiţie.

13-18 mai. Agroaliment, Craiova. La tărg sunt invitaţi toţi producătorii din industria alimentară, dar şi cei care se ocupă cu vănzarea produselor alimentare en-detail.

In lume

19-21 mai. International Greek Festival, SUA. Comunitatea elenă din Statele Unite ale Americii va expune cele mai renumite preparate tradiţionale.

16-20 mai. Food and Drinks, Chişinău. Tărgul aduce in prim-plan reprezentanţii industriei alimentare din Replublica Moldova, adresăndu-se in principal specialiştilor.

21-23 mai. VIV, Moscova, Rusia. Evenimentul se adresează tuturor celor care lucrează in industria cărnii, de la crescători şi pănă la cei care vănd produse finite.

Inaugurare. Veniţi din Germania, reprezentanţii familiei Reinert s-au prezentat emoţionaţi in faţa presei romăneşti. Pentru prima dată, mezelurile preparate de trei generaţii in familia lor au depăşit graniţele Germaniei. Pentru a ne convinge de calitatea preparatelor, nemţii au deschis uşa fabricii pentru un tur prin toate halele de producţie. Nici primarul din Feldioara nu s-a lăsat mai prejos, făcăndu-i familiei Reinert surpriza de a da străzii pe care se află fabrica chiar numele ei. Plăcuţa a stărnit valuri de aplauze in răndul germanilor veniţi pentru inaugurarea fabricii.

×
Subiecte în articol: agenda