x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucate pentru copii

Bucate pentru copii

30 Mar 2010   •   00:00
Bucate pentru copii
5629-117153-copebpc.jpgGustărele hrănitoare, feluri principale (cu... legume „bine ascunse") şi budinci mici şi dulci pentru pici drăguţi. Acestea se asezonează cu sfaturi utile şi cu multă-multă grijă pentru cei mici. Mămici! A apărut primul număr al revistei „Bucate pentru copii"! Este o publicaţie lunară, cu reţete culinare pentru bebeluşi şi copii. Se adre­sează tuturor mămicilor care au ţânci cu vârste între 0 şi 10 ani. Este cel mai bun prieten al mămicii care pune preţ pe alimentaţia sănătoasă şi stilul de viaţă sănătos al micuţului ei.

Găsiţi reţete pentru fiecare categorie de vârstă a copilului - me­se principale, snackuri şi deserturi şi reţete de sezon. Toate reţetele sunt pe bază de ingrediente naturale şi sunt testate de bucătari cu experienţă. Nu lipsesc paginile utile: „Util în frigider", „Util în cămară", „Util Eco", sfaturi pentru îngrijire şi idei de shopping. Revista are un format mic, practic. Este marcă a Editurii Superbebe. (Carmen Anghel)


În ţară
3 aprilie. Târg de primăvară. Timişoara. Locuitorii oraşului de pe Bega vor putea cumpăra din căsuţele din lemn special amenajateproduse specifice sărbătorilor pascale, dar şi ornamente de sezon.

1-3 aprilie. Târg de Paşte. Gura Humorului, Suceava. Vor putea fi achiziţionate ouă încondeiate în moduri originale.

2-5 aprilie. ExpoMobila. Timişoara. La Centrul regional de Afaceri din oraş se organizează un târg naţional de mobilier şi accesorii.

 

În lume
1-4 aprilie. Salonul internaţional al ciocolatei. Cairo, Egipt. Vor fi pre­zentate cele mai gustoase sortimen­te de ciocolată, inclusiv cele iuţi.

3 aprilie. Festivalul brânzei, vinului şi al mâncării. Kenilworth, Queensland, Australia. La festival vor avea loc numeroase degustări, dar cei prezenţi vor putea cumpăra şi pentru acasă.

3 aprilie. Festivalul berii. Breckenridge, Colorado. Berea, concertele de bună calitate şi anima­ţiile pentru copii vor fi câteva atracţii ale evenimentului. (C.D.)

×
Subiecte în articol: agenda gurmanda