x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Concentrat de kiwi

Concentrat de kiwi

08 Aug 2007   •   00:00

O specie mai rară de kiwi, ce se cultivă in nordul Chinei, Japonia, Coreea şi Siberia, este ingredientul principal al unui concentrat, deosebit de sănătos, ce urmează să fie folosit in intreaga Europă.

O specie mai rară de kiwi, ce se cultivă in nordul Chinei, Japonia, Coreea şi Siberia, este ingredientul principal al unui concentrat, deosebit de sănătos, ce urmează să fie folosit in intreaga Europă. Gustul acestora se aseamănă foarte mult cu cel al fructelor de kiwi obişnuite, dar mărimea mică şi coaja lipsită de puf le diferenţiază de ele. Concentratul de kiwi va putea fi folosit in producerea băuturilor, a prăjiturilor, pentru aromatizarea laptelui, a cerealelor sau a zahărului. (S.C.)

Ingheţată mai specială

De ce numai oamenii să se răcorească in timpul zilelor caniculare cu ingheţată? S-a găndit cineva şi la căini? Ei bine, da. Simona Leonardini, din Austria, a creat pentru "cel mai bun prieten al omului" o ingheţată sănătoasă. "Eu am trei căini şi acum, cănd este atăt de cald, sunt disperaţi să se răcorească." Iubitorii de animale cu dare de mănă nu vor ezita să le cumpere ingheţata "Dogissimo", la preţul de 7 euro. Nu conţine grăsimi şi se vinde in trei sortimente: cu orez, cu orez şi vanilie şi cu aromă de soia. (S.C.)

×
Subiecte în articol: food world