x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Coniac valoros

Coniac valoros

05 Sep 2007   •   00:00

Cea mai scumpă băutură din Sydney este un coniac in valoare de 100.000 de dolari. O singură sticlă căntăreşte 18 kg şi conţine şase litri de băutură alcoolică preţioasă.

Cea mai scumpă băutură din Sydney este un coniac in valoare de 100.000 de dolari. O singură sticlă căntăreşte 18 kg şi conţine şase litri de băutură alcoolică preţioasă. Pentru cei care nu se indură să dea atăţia bani pe o sticlă există o alternativă: un pahar de 300 ml. Preţul acestuia? Nici mai mult, nici mai puţin decăt 500 de dolari. (M.S.)

Restaurant automatizat

Clienţii unui restaurant din oraşul german Nüremberg n-ar putea lăsa bacşiş nici dacă ar dori, intrucăt n-ar avea cui… In ceea ce este descris ca fiind primul restaurant complet automatizat din lume, măncarea este comandată prin alegerea felului preferat dintr-un meniu afişat pe un ecran LCD, cu senzori de atingere. Pe LCD clienţii restaurantului Baggers sunt informaţi şi căt va dura pănă vor fi serviţi. Apoi măncarea ajunge la destinaţie printr-un sistem de şine instalat pe tavan, care pleacă din bucătărie pănă in sala de mese. Plata se efectuează prin intermediul cardului de credit. (C.C.)

×
Subiecte în articol: food world