Brunch Peruano. Noul ambasador al Republicii Peru, Excelenţa sa Ernesto Pinto Bazurco Rittler împreună cu soţia, a organizat, cu ocazia învestirii în funcţie, un brunch peruan.
Evenimentul a avut loc la Hotel Novotel din Capitală, iar printe invitaţi s-au numărat membrii ai ambasadelor din Bucureşti, prieteni, dar şi numeroşi ziarişti. Meniul brunchului a fost pregătit de cheful Miguel Angel Gonzales Gordova, şi a fost compus din câteva preparate tradiţionale din Peru, precum "causa de papa; causa de camarones; ceviche de pescado; papa rellena con carne de res; salată rusească; arroz de mariscos; sudado de pescado etc. Excelenţele lor împreună cu invitaţii s-au delectat şi cu muzică peruană interpretată de formaţia "Fără frontiere". (M.B.)
ÎN ŢARĂ
6-8 noiembrie. ConMob. Cluj-Napoca. Se organizează un târg naţional de contractări de mobilă, componente şi accesorii pentru industria mobilei.
ÎN LUME
6 noiembrie. Tour de Champagne. Washington, SUA. Bucătăria franceză celebrată în capitala americană. Cei mai prestigioşi maeştri culinari vor pregăti reţete rafinate, însoţite de cele mai preţioase băuturi.
6-8 noiembire. SoHo. Hong Kong, China. Cele mai bune selecţii de vinuri şi preparate culinare, bijuterii, ceramică, opere de artă, spectacole şi muzică.
6-15 noiembrie. Kona Coffee. Kona, Hawaii. Sortimente de cafea de la cele mai populare până la cele mai extravagante. Degustări, concursuri şi arome ispititoare.
7-8 noiembrie. Omleta uriaşă. Abbeville, SUA. Organizatorii vor pregăti o omletă gigantică din nu mai puţin de 5.000 de ouă. Recordul va fi gustat alături de alte delicatese specifice Louisianei. (S.C.)
Citește pe Antena3.ro