x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Idee – calendar original pe 2010, care-ţi dă lună de lună idei de amenajare!

Idee – calendar original pe 2010, care-ţi dă lună de lună idei de amenajare!

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    05 Iun 2010   •   00:00

Poate că până acum nu aveţi în casă un calendar. Şi poate că sunteţi o persoană mereu în căutarea unor idei de amenajare, pentru că îndrăgiţi acest domeniu. În aceste condiţii avem o idée bună de exploatat!



Dacă intraţi aici (trimitere către www.decomyplace.com ) o să descoperiţi lună de lună idei de amenajare a diferitelor funcţiuni ale casei, materializate în câte o pagină de calendar. Le puteţi printa într-un format personalizat sau pur şi simplu puteţi să aveţi la îndemână - în vederea unei mai bune organizări a timpului - ca imagine de fundal a desktopului, zilele lunii calendaristice pe care o parcurgeţi.

În afară de acest calendar, veţi afla aici o sursă doldora de soluţii de aranjare a casei, peste 25.000 de imagini adunate din peste 100 de ţări ale lumii, grupate pe trei secţiuni:
1)décoruri - pentru absolut orice încăpere şi funcţiune a locuinţei, mergând până la exterior;

2)mobilier - de orice fel până la decoraţiuni;

3)stiluri de amenajare - exemplificări prin imagini pentru cele mai semnificative stiluri, incluzând aici şi două stiluri tematice sezoniere, respectiv décoruri pentru Crăciun sau pentru Halloween.
Inspiraţie plăcută!

×
Subiecte în articol: afla ce e nou