x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Început de toamnă canicular. Vezi prognoza meteo în perioada 1-3 septembrie

Început de toamnă canicular. Vezi prognoza meteo în perioada 1-3 septembrie

31 Aug 2011   •   08:35
Început de toamnă canicular. Vezi prognoza meteo în perioada 1-3 septembrie

Meteorologii anunta pentru urmatoarele zile temperaturi si de 34 de grade. O usoara instabilitate se va inregistra abia spre sfarsitul saptamanii.

JOI (1 septembrie)
Vremea se va mentine caldã, indeosebi in regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri, averse si descãrcãri electrice, mai ales dupã-amiaza si seara, pe arii restranse in zona de munte si doar cu totul izolat in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 34 de grade, iar cele minime intre 11 si 21 de grade, usor mai coborate in depresiuni. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

VINERI (2 septembrie)
In jumãtatea de nord a tãrii innorãrile vor fi temporar accentuate si local se vor semnala averse, descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului. In restul teritoriului vremea se va mentine caldã, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 23 si 33 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade.

SAMBATA (3 septembrie)
Vremea va fi in general instabilã si se va rãci usor. Innorãrile vor fi temporar accentuate si se vor semnala averse, descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului in centrul si nordul tãrii si local in vest, sud si sud-est. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 22 si 30 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade.

×